Moonlight_347 Günaydın kızlar demin tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kan lekesi gördüm ve bunu beni çok endişelendirdi. Dün çok fazla yoruldum derin temizlik yaptım şu bir kaç gündür sürekli ayaktayım acaba ondan mı oldu ya 😔😔 doğumum olmaz dimi şimdi 😥😥😥
Nermin_nur1 Moonlight_347 korkma canım inşAllah Allah’ın izni ile bir şey olmaz ama ihmal etme hemen bi doktora git baktır . En azından için rahat eder belki de kendini yordugun için olmuştur . Bebeğin hareketlerini hissediyor musun ?
badeninannesiii Moonlight_347 hemoroid olmuş ve farketmemiş olabilir misiniz. Belki makattan gelmiştir kan. Ben de cok korkmuştum rahim büyüdüğü icin hemoroid olmuşum. Vajinadan gelmemiş kan
Momofleos Canım bir acile git hamilelikte hiç bir kanama göz ardı edilmemeli doktorunla konuş. Korkma allahın izniyle bir şey olmaz sakın ihmal etme
Moonlight_347 Öyle mi diyosun bende bı yandan ortalığı velveleye vermek istemiyorum 😔 inşallah öyle bişey değildir daha hiç bir şeyim hazır değil 😥😥
Nermin_nur1 Moonlight_347 çok güzel ama dediğim gibi ihmal etme canım nst ye falan bağlanırsın sancın varmı yokmu ona falan bakarlar hem
Moonlight_347 badeninannesiii Çok geçmiş olsun ama benim hemoroidim yok daha önce basur memesi oluşmuştu bende ama o zamanlar bile kanama yaşamadım hiç bide çok afedersin iç çamaşırımda akan yer vajinama yakın taraftı arka bolgeye yakın olsa o ihtimali düşünürdüm
Moonlight_347 Kelebek95 Dün doktora gittim yorgunluktan dolayı gelmiş çok şükür daha vaktim var rahim uzunluğum da normal çok stresli bir gün geçirdim ama sonunda içim rahatladı