Minanurygt Benim gibi olan var mı aranızda temizlik hurma merdıven inip çıkma hepsını denedım defalarca işe yaramadı 😑
mammaaa33 Minanurygt sıcak duş aldım önceki günde sıcak suya oturdum ekstra bunları yaptım yaptıklarınıza ek olarak. Gece nişanım geldi sancım bar hastaneye gideceğim birazdan 39+2
Htcerdogn Minanurygt 2.5 cm açıklıkla haftalardır bekleyen ben :( bende herşeyi yapıyorum. Her gece bi ağrım başlıyo sabaha kesin doğcaj diye diye 39 u gördüm. Sabaha geçiyo🙄. Nişanım geleli 1 hafta oldu.
glsmsny Minanurygt 38+3 üz bız de. Yürüyüş yapamıyorum ayaklarım cok ağrıyor ama hurma yıyorum arada merdıven çıkıyorum. Hıç şikayetımız yok beklıyoruz 🙈
Mevoss Canim 3 cm aciklikla 40+2 olan ben dediklerinin hepsini yapiyorum evde cömelip kalkma surekli yapiyorum ama bendede tik yok😄 dogum sancisi gibi sanci gelmediginsurece yatisda vermiyolar
Gamze_yassar Mevoss bende aynı şekilde aynı haftadayım nasıl yapıcaz bilmiyorum yok tık yok gelmeye de niyeti yok kızın😑
Eylemmm_ Bizde bugün 39+1 olduk ama hala hiç belirti yok işin kötüsü doktor cumaya kadar olmazsa sezeryan yapalım dedi. Ödemim fazla olduğu için çocuk için risk oluşturabilir dedi ama ben hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum.ilk gebeliğim ve kanala bile inmemiş 1 hafta önce çatı muayenesi yaptı ama açıklık da yoktu. Ve bebeğim maşallah çok hareketli hiç gelmeye niyeti yok.
Minanurygt Eylemmm_ allahım yardımcın olsun cnm ınş bi an önce doğum pozisyonunu alır bu senenin benekleri gerçekten çok mu nazlı
Senademir04 Eylemmm_ merhaba ödem bende de var ayak bileklerinde özellikle dizlerinin üzerine eyilirken acı hissediyormusun yani dizlerinde de varmı
Minanurygt Kızlar üstelik bende yurt dışında yaşıyorum ve 42 haftaya kdr bekletirler burda sezeryan olma şansı da yok düşünün gerısını . Çatal bile yok benim ilk dıgumum anım çok zor gectı o yüzden bana özel çatal ayarlanacak hastane kalitesını siz 😑 yani beklemekten başka çarem yok ayaklarım aşırı şişti yürüyünce topuklarım artık çok agrıyo
Eylemmm_ Minanurygt ya aslında normalmiş o haftaya kadar beklemek daha doğruymuş. Buradaki doktorlar da hep sezeryan öneriyorlar. Normal doğumu öven çok az doktor var. Az önce Bi yazı okudum Normal doğumu tetikleyici şeylerin uygulanması bile sakıncalı aslında yazmış doktor
Minanurygt glsmsny hergün temizlik yapıyorum bugün dogurcam diye bugün yapmıycam belki yarın dogurum 😁
Minanurygt Nurlanaa kızlar aslında Türkiye de mesela doktorlar daha farklı düşünüyor niye belliyorlar ki 41 kdr
Eylemmm_ Senademir04 sabah sersemliğiyle 39 yazmışım 😂 38+1olduk. Hemde ne ödem 6. Ayımdan beri çekiyorum çatı muayenesinde vajinanda bile ödem var dedi doktor.
Liyasmum Minanurygt bende öyleyim 39 olduk , 2 hafta önce geldi bide nişanım , gece ağrım oldu sürekli , dedim sabaha doğururum , sabah geçti 😒 allahtan doktor kontrolüm var bugün bakalım ne diyecek