cansualisa 7+6 haftalık olduk 1 haftadır sadece bir kere istifra ettim ama karnımda tuhaf bir ağrı bulantı tarzı bişi var kusmuyorum da nedir bu Allah askına özellikle de gece tutuyor beni ne yapsam var mı bir fikriniz?
Dark cansualisa yatana kadar mideniz boşalıyordur o da rahatsız ediyordur. Boş mide öyle yapıyor genelde
Adeninannesiii cansualisa tuzlu çubuk yada özellikle taze değilde biraz bayat ekmeğiniz varsa atın ağzınıza mide sarı suyunu alır derler o sizi kötü yapıyordur.
MerveEbru cansualisa ay o hisss… bendede oluyordu ama geçti canım gerçekten kusma isteği geliyor ama kusamıyorsun böyle takılıp kalıyor uyutmuyor.. yoğurt ye geçer 🥰
cansualisa Dark yok yedim saat 1 gibi gün içerisinde de oluyor suan çok rahatsızlandı mesela istifraaa etsem rahatlıcammm ama yok gelmiyor
Dark cansualisa gelmez o duyguyu çok iyi hatırlıyorum kusmaktan beter. Bence uyumaya çalışın ışığa bakmayın
cansualisa Çok sağolun kızlar yok ekmekte denedim ama cubuktaaa yok hala devam ediyor mafetti beni kızım da yaşamadım ben böyle bişi