Bir çok kez doğum hikayeleri okudum sonunda banada yazmak nasip oldu 🥹 8 haziranda anı bir şekilde kavuştum minik kızıma biraz uzatmış olabilirim şimdiden iyi okumalar sıktıysam affola 🫣
Hamileliğimin 9 ayı boyunca rahat bi gebelik geçirdim kızımın kilosu hep minyon gidiyordu bunu ilk zamanlar sorun etmedik 26 haftamda bir anda ortaya çıkan plesanta gebelik kisleri ile karşılaştık hocamız sorun olmayacağını söyledi hep bizi strese sokmadı kistler zamanla büyüdü ve bebeğim kistler yüzünden gelişemedi 36 haftamda doğum şekli için hocamızla görüştük kızmız ters di makat geliş doğdu çok bekledik döner diye ama dönmedi 36.haftasında netleştirdik daha dönmez sezeryan doğum ile alırız 37.haftamda tekrar kontrole geldik bebeğimizin gelişimi durduğunu ve acil sezeryana karar verdi hocamız , o an çarşamba sabahı kalbimden bişiler koptu sağlıkla kavuşacakmıyım neden gelişemedi ben mi yetersiz kaldım küveze girer mi vs bi sürü cevapsız sorular annelik işte mental olarak çok kötü bir gündü sürekli ağladım sezeryan ameliyatına kadar takii minik kızımı görene kadarmış tüm belirsizlikler böyle güzel olamazdı 2300 doğdu çok küçüktü ama çokda güçlüydü annesini sadece 2 saat yanlız bıraktı daha sonra yoğun bakıma ihtiyaç olmadan yanıma geldi ameliyattan sonra bebek gelene kadar tir tir titreyen vücudum onu görünce kayboldu velhasıl çok güzel tarifsiz yoğun duygular , çok şükür 37+1 de sağlıkla kavuştuk 🤍🧿
Darısı sizlere kızlar tüm merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 5 günlük taze anne olarak deneyimlerle yardımcı olabilirim sezeryan ameliyattı düşününler özellikle 🧸🌼
Hakkınızı helal edin buraya kadar okuduysanız , allahım aratmasın olmayanlara versin inşallah 👋🌸🌼🎀