Kadriye__ EsraveMasal2020 nasipse doğumu Denizli de yapıcam sizin doktorunuz kim ve hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
Antepgelini EsraveMasal2020 bende denizliliyim nasipse yarın kontrolümüz var 38 haftalık olduk hamdolsun siz peki ?
Ozlemyildirim Ben denizlideyim egekent hastanesine suna hanima gidiyorum basindan beri 38+2 27sinde sezeryan dogum yapicam herkese hayirli saglikli dogumlar😊
EsraveMasal2020 Ozlemyildirim bi avazda kurtulursun inşallah kuzum kendin mi istedin sezeryan olmayı yoksa sağlık sorunları mi var
Ozlemyildirim EsraveMasal2020 ikinci hamileligim kizim 3 bucuk yasinda ilki sezeryan oldu sancim acilmam hic olmadi o zaman simdide doktorlar riske atmak istemiyorlar ikincide sezeryan yapiyorlar ilki oyleyse bebisim en son 3800 cikti tombis bi oglan zaten normal kilosundan dolayi pek olmaz gibi
EsraveMasal2020 Ozlemyildirim maşallah tosuncuga hayırlısı ile doğsun da sezeryan normal farketmiyor bence rabbim sağlıklı uzun ömür verson inşallah 😍
Kadriye__ EsraveMasal2020 özel sağlık hastanesi Hülya hanım’A sordum normal veya Sezeryan doğum 6 bin dedi
EsraveMasal2020 Melekannesiiiii benim kendi doktorum çok ilgili ve cana yakın bi indan ben çok memnunum şahsen