Benjaminannesi Yangın var yangın var ben yanıyorum. Kızlar içim yanıyor akşam bir yavan ekmek yesem yakıyor içim dışıma çıkıyor taaa ciğerime kadar yakıyor. Şu an bile öldürüyor beni. Önerilerinize açığım.
Buseyllzr Benjaminannesi karpuz sade soda soğuk süt dondurma beyaz leblebi bunlar rahatlatıyor ama en iyi gelen şey gaviscon oldu bana
Mrvnehir Benjaminannesi ben 3 . Aydan beri öyleyim tüm iyi gelen yiyecekleri denedim ama anlik olarak rahatlatıyor onlar ilaçtan başka hicbirsey geçirmiyor rennie diye bi şurup onu kullanıyorum çok iyi geliyor şişkinliği hazımsızlığı da geciriyor
BusraKader Benjaminannesi şuan için acil durum elma ve sade maden suyu ben ilacın yanında bunları da tüketiyorum canım seni çok iyi anlıyorum
Elifkzlcn Benjaminannesi Valla ben 2 gün yemek yemediğimi biliyorum geriye denedim olmadı sonunda doktor şurup yazdı bir kaşığı yetti o gün bugündür hiç yanmıyor çok şükür
Ozgebayrak Bende çok yanan birisi olarak sana tavsiyem bi kaç kaşık taze yoğurt bir su bardağı soğuk süt yinemi olmadı bir tanecikte muz 😊
Benjaminannesi Buseyllzr karpuz tam mahvediyor beni yani seviyorum ama canımı yakıyor sade sodayi denemedim hiç onu da denerim teşekkür ederim 🙏😇
1-trimester Bende 36 dayım aynı şikayet vardı gaviscon aldım o iyi geldi ama bi yandan da abur cubur tuketince veya çok sağlıksız beslenince oluyor.. hemen tam buğday ekmeği sebze yanına yoğurt tüketimi hani bu tarz besinler 2 öğün bile tuketsen azaltıyor
Buseyllzr Benjaminannesi bide mide biraz boş kaldikca daha çok yanıyor ben onu da farkettim son zamanlarda az bı aciksam hemen yanmaya başlıyor boğazıma kadar 😂
mnrgnc Mrvnehir bende onun çiğneme tableti var hiç fayda etmiyor hem yanıyor midem hemde hazımsızlık var hiç bişey de yiyemiyorum çok sinir bozucu bir durum 😞
Mrvnehir Benjaminannesi ilacın amaci mide yanmasini gidermek ekstra şişkinliği filan gideriyo keske gunduz olsa alirdin hemen rahatlatırdı yarına kadar sana kolaylık diliyorum kardeşim çünkü hamileliğin en zor taraflarından biri mide yanması cok çektim ben
Mrvnehir mnrgnc şaşırdım bende çok etkili oluyor o yüzden yazdım zaten hem mide yanması hem hazımsızlık için çok faydasını görüyorum umarim sende sana iyi gelecek bi çözüm bulursun
BusraKader 4.ayima girdim bulantı kusmam bitti sonrası mide yanması ölüyorum resmen haftalık bir şişe şurup bitiriyorum şuan 1 ayımız kaldı doğuma felâket şekilde kıvranıyorum her gün 😏 bunada şükür
Benjaminannesi Elifkzlcn bu gece o kadar uykum vardı ki ama ne yana dönsem ciğerim yanıyordu öldüm öldüm dirildim inşallah Allah razı olsun 🙏