[silindi] elifmtl ben de başlayamadım daha içim gidiyor aslında hep mağazaları falan geziyorum ama erken erken diye durduruyorum kendimi 😁
gazetecimom [silindi] ayy ne güzel 🤰hamile arkadaşım hiç yok, aynı yerdeysek iletide oyun gruplarına filan katılırız belki ☺️😂 Eryaman tarafındayım ben
[silindi] elifmtl ben portbebe almayı düşünmüyorum mesela kış olduğu için pek evden çıkacağımızı sanmıyorum anca doktordan doktora. Bebek arabası kafama çok takılıyor bi alayım 6.aydan 4 yaşına kadar kullansın var mı acaba öyle modeller 😂
elifmtl [silindi] valla daha o konulara hiç girmedim girersem çıkamam diye 😅 zamanla halledicez heralde
Patilimom Nehir__ce benm de 28 aralik gözüküyor. Bende 4 Aralık dogumluyum😊 11+4um su an Perşembe 2 li tarama yaptricaz. cinsiyet ogrencez çok merak ediyorum
elifmtl [silindi] ya doktor düşük ihtimal verdi kız olmasına kesin bisey söylemedi bize de. Üç hafta sonra ikili taramayla kan sonuçları için gidicem bakalım o zaman kesinleşir inşallah 🌸
1bebiis1annnis nurssell bnde oyle hissediyorum cnm erkek hissediyordum doktorum kiza benziyor dedi detaylı ultrason u bekliyoruz
Ayseegl Nehir__ce Bizim de aralık 14+4 haftaligiz cinsiyetimizi de yeni öğrendik bi oğlumuz olcak allahin izniyle 😊