15ysr11 Kuskoysunlaryoluna Evett bugün 16+6 olduk 😊 Kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyo dediler bakalım sizin belli oldu mu 😊
Sumeyyeabdi cigdeeemm şimdi 18 haftalik oldum gecen cuma gidecedm kapalıydı hastane bayram sonuna kaldı cinsiyet son adet tarihim 4 aralık
15ysr11 Nehir__ce Aminn insAllah 🤲🏻 Bu sene erkek senesi sanırım yada Aralık doğumlular erkek bende kız olcağını sanmıyorum artık 😀 Göbek çizgisi göbek deliğinden aşağıda mı yukarda mı devam ediyor sizde
15ysr11 TeoMom Yok cnm ilk çocuk henüz oğluş da yok ama ismi hazır çok zorlu süreçlerden de geçtik bitkiselci biyere gitmiştik ordaki kişi de ilk çocuğun kız olcak dedi ben zaten kız çocuklarını çok severim öyle düşünüyodum eşim de ortada bişey yokken bile bizim çocuğumuz doğal yolla olcak ve kızımız olcak içime öyle doğuyo derdi hep hala da kız olcak gibi hissediyorum diyo o yüzden 😊 Ama hep derim sağlıklısı hayırlısı olsunda erkekte olsa kız da olsa 🤲🏻
TeoMom 15ysr11 Benim eşim de ilk hamileliğimde kız olacak dedi bildi bu hamileliğimde erkek dedi onu da bildi ultrason gibi mübarek 😂 belki eşinizin içine doğuyor olabilir önce erkek diyip sonra kıza dönen çok duydum burada ama Aralık ayı için erkek egemenliği var gerçekten Allah gönlünüze göre versin🥰
15ysr11 TeoMom Ultrasona gerek kalmamış cidden 😂 Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez diyorum ama içimden geçeni de saklayamiyorum amin diyeyim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim 🤲🏻🥰
TeoMom 15ysr11 Ben de geçen sene kızımı erken doğumla kaybedince çok kız istedim ama minik paşam vaktinde sağlıkla doğsun da hiç önemli değil cinsiyeti öğrendikten sonra başta bir yadırgarsın erkekse ama karnını seve seve onula konuşa konuşa alışıyorsun 2 haftada alıştım🤭🤭
15ysr11 TeoMom Yaa afedersiniz acınızı destiysem, çok üzüldüm 😟 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bidaha acı göstermesin canm 🤲🏻 Yok çok da takılmıyorum cinsiyete senelerdir beklemişiz sonuçta ama merak işte içinde bi istek de olunca insanin :)