Muge_K SmrBkrci cinsiyet belli mi ? Bizde 18+5 olduk. Birde son günlerde kasik bel agrilariniz böyle adet olacakmış gibi sancılarınız oluyor mu acaba ? Bebek büyüyor ya ona yormak istiyorum da size de sormak istedim
SmrBkrci Muge_K rahim genişlediği için oluyor ara ara bnde. Bel agrısı daha fazla var Erkek dedi doktor detaylıyı bkliyorum nolur nolmaz diye
TeoMom nurssell Evet canım on gün önce öğrendik erkek💙vajinal ultrason yapılmasaydı öğrenmeyecektik ama beyfendi inatla göstermiyordu😅 siz öğrenebildiniz mi
SmrBkrci Ebrarabla_06 baktrdınızmı cnsiyetine ilk gebelikmi? Bnm bi kızım var 3 yasında bide oğlum olacak nasipse
nurssell TeoMom bende öğrenemedim ya bayramdan sonra randevum var inşallah öğrenebilirim çok merak ediyorum 😇
TeoMom nurssell İnsan merak ediyor gerçekten rahim ağzı uzunluğumu ölçtüğü için doktor vajinal bakınca gözüktü yoksa öğrenmeyecektim ve meraktan kudururdum😬 inşallah bayramdan sonra öğrenirsiniz minnak gösterir🥰
Ebrarabla_06 SmrBkrci cinsiyet öğrenemedik daha ilk gebelik hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım benim
nurssell TeoMom inşallah canım ya 😇 rahim ağzı uzunluğunu niye ölçtü doktor şikayetiniz mi vardı yoksa rutin birşey mi bana yapılmadı da
1prenses2prensyenigebe Benim sezaryen olduğu için gün daha belli değil bugün 16 haftalık olduk daha cinsiyet öğrenemedim ama 19 temmuz da kontrol var umarım gösterir 1 kızım 2 oğlum var ama merak işte 😊
TeoMom nurssell Ben ilk bebeği 22 haftalıkken kaybettim canım kesin bir tanı koyamadılar rahim ağzı yetmezliği şüphem var ondan kontrol ediyor karından da ölçülebiliyor sizde gittiğinizde sorabilirsiniz doktorunuza rahim ağzı uzunluğunuzu
TeoMom Kuskoysunlaryoluna Ben de hep kız hissetmiştim ama yanılttı benim tontik🤭 Allah sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin canım 💕
nurssell TeoMom anladım canım inşallah sıkıntısız sağlıklı bir şekilde çocuğunu doğurursun gidince sorayım bende