Zuhalsareelif Kızlar selametle dogurmayı Rabbım hepımıze nasıp etsın.elımızden gelenınyapıypruz takdır Allahın .sanırım son gunlerı beklemek. Daha zor endıselı.sızce Pazartesi dokotr sunı sancı vs bıse yaparmı yatırırmı devlet hastanesıne takıplıyım sızler ne durumdasınız?
_akalin3 Zuhalsareelif bildiğim kadarıyla annede veya bebekde kötübir durum yok ise 42 haftaya kadar bekliyolar sıye biliyorum
Ayselkaracizmelli Zuhalsareelif bende 40+3 üm bugün kontrolüm vardı doktor çarşamba gününe yatış verdi önce suni sancı deneyeceğiz dedi bebeğim de aşağı inmemiş ya eğer aşağı inmezse veya kendi sancılarınla açılma olmazsa mecbur sezeryan dedi bilmiyorum bakıp göreceğiz artık inşallah kendi sancılarımız gelir de hayırla evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Guler123_ Zuhalsareelif aynı gunlerdeyiz ne sancı ne açılma ne de başı dönmemiş pazartesiyi bekliyoruz bende artık doğurmak istiyorum çok zorlanmaya başladım çünkü
Zeynepylmz06 Zuhalsareelif canim benim rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah 🤗 bir avazda kurtarsın 🌸🌸❤️
Zuhalsareelif _akalin3 valla bekletılıyor ama bız nasıl beklıyıcez Korkuyla kaka yapacak dıye Allahım selametle saglıkla versn sumı sancı va verseler barı 41 olmadan
Fadimeckrr 40+0 olduk , geçen hafta gittiğimde 40+3 olan biri vardı yatış vermişti ona bende 40+2 olacağım kontorule gittiğimde inşallah bana da yatış veriri bebeğimi kucağıma alırım 🤲❤ Rabbim sizede bir açmazda kurtulmayı nasip etsin 💕❤❤🤲
Zuhalsareelif Ayselkaracizmelli carsamba gec degılmı canm o zamana kadar konrtole gıdıcekmısınız tekrar
Zuhalsareelif Guler123_ bas assagı degılmı genelde bas assagı donmedımj sezeryanla alıyorlar dıye bılıyorum
Ayselkaracizmelli Zuhalsareelif bugün kontrolüm vardı işte öyle söyledi 41. Haftaya kadar bekleyelim dedi bebeğim de zaten haftasına göre geride ya acele etmemeye çalışıyoruz ve kendi sancılarım gelsin istiyoruz doktorumla
Zeynepylmz06 Zuhalsareelif amin inşallah canım benim 🤗 bizi bilgilendirmeyi unutma doğum yaparsan 🤗 sen hangi şehir hastaneye gidiyordun sanki Ankara şehir hastanesi diye hatırlıyorum seni 😘😘
Zuhalsareelif Ayselkaracizmelli anladım canm ona goremı beklıyor doktorlar pekı sen kabul etmeseydın bekletmezmıydı
Ayselkaracizmelli Zuhalsareelif yani bilmiyorum kabul etmeseydim bekletir miydi bekletmez miydi ama ben doktoruma yolun başından beri güvendiğim için bebeğim ve benim için iyi olanı bildiğine eminim o yüzden içim rahat herhalde böylesi daha iyidir. Daha çevremdeki herkes yerinde olsam ilk gebeliğin sancılarım gelene kadar hiç gitmezdim 42 43 e kadar bekleyebilirsin bile diyor yani ben hemen doğurmak isterken 😂