Kubra_6 Zuhrezuhre canım belki o ay yumurtlaman olmamışta olabilir ama senin döngün 24 gün sürüyorsa adet bitiminden sonra 7. Ve 13. Günler arasını muhakkak değerlendirin ama hsg muhakkak çektir tüplerin de tıkanıklık falan var mı en azından onları da öğrenmiş olursun ben hsg sonrası hamile kaldım dediğim gibi ilk 2 ay hamile kalma şansı çok yüksek umarım sende o güzel haberi alırsın canım ve stresten lütfen uzak dur 🙏🏻
Zuhrezuhre Kubra_6 gebelik testinde o çift çizgiyi görsem sanki dünyalar benim olacak gibi tabiki Allah önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlısını versin ama etrafimda haddim olmayarak söylüyorum o kadar hak etmeyen insanların kucağı dolu ki isyan etmekten çok korkuyorum ☹️
Kubra_6 Zuhrezuhre asla isyan etme canım Allah’ın gücüne gider elbet vakti zamanı geldiğinde o güzel haberi muhakkak alırsın bu konuda içini ferah tut ben inanıyorum ki en kısa sürede alacaksın o güzel haberi hamilelerin duası kabul olurmuş aynı süreçlerden bende geçtim ve seni çok iyi anlıyorum senin için bol bol dua edeceğim 🙏🏻 Umarım Allahım gönlünü en kısa sürece ferahlatır o güzel haberle 😍
Jasmin_69 Bence çok abartılacak bi ağrı olmuyor ben 2 defa farklı yerlerde çektirdim yanlızca sıvıyı içeriye verirken basınç oluyor adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor 5dk sürüyor hangi dr gitseniz mutlaka istiyor yaptırmanızı tavsiye ederim.
Tugcek33 Zuhrezuhre korkacak bir şey yok canım sıkıntı etme acı eşiğide önemli tabi ama aneztezili çektirirsen daha iyi olur😊
Zuhrezuhre Tugcek33 ya acı eşiğim yüksektir öyle de böyle de yaptırıcam zaten de çözümüm olur mu yoksa farklı yollara gider miyiz o çok kuşkulandırıyor beni ☺️
Tugcek33 Zuhrezuhre gebelik planlayan her kadın doktora gittiğinde sorduğu şey rahim filmi oluyor genelde ben tüp bebek merkezine gittim prof. o doktorda çektirdi. İyiki çektirmiş bu ay doktora gittiğimde sordu çektirmemiş olsaydım çekecekti. Eğer tüplerde tıkanıklık yoksa gebe kalmakta istiyorsan kalana kadar her yolu deneyeceksin canım😊