Aydanur_38 Kızlar rahim dudaklarında aşırı derecede kaşınmam var ve sanırsam mantar oluşmuş aslında çokta dikkat ediyorum akıntılarım da var daha önce yaşamış geçirmiş biri varmı vajina çevresinde kaşıntı ve mantar önerebileceğiniz birşey varmı
minisinannesiiii Aydanur_38 mantara ne iyi gelir bilmiyorum ama bazen benimde oluyodu kaşıntım kaynamış ılımış suya 1 su bardağı sirke katın yıkayın anında geçiyo kaşıntısı ben bazen tek sirkeyle de yıkıyodum su katmadan biraz yakıyo ama %100 etkili
nilsmomy Aydanur_38 adaçayı kaynatıp soğuyunca bir su şişesine doldurun hirazda sirke ekleyin her taharette kullanın. İnanılmaz iyi geliyor🤌🏻
45ekn_ Aydanur_38 travazol zalalin yada travacort kullanabilirsin kadinti icin ama doktora gozuk muhakkak fitil vericektir. O daha iyi
45ekn_ Aydanur_38 birde beyaz sabun da hemen geciriyor kadintisini. Ama doktorlar yikamayin diyor. Benimde basima cok geliyor mecbur beyaz sabunla yikiyorum.
minisinannesiiii Aydanur_38 valla ben ilk hamileliğimde çok kez yaptım su katmadan bile yıkadım bisey olcagini sanmıyorum ama yapıp yapmamak size kalmış gece bu saatlerde geberiyodum kaşıntıdan ayaklarım üşüyünce oluyodu genelde hemen yapiyodum geciyodu ama kimsenin aklına girmek istemem
[silindi] 45ekn_ @Aydanur06 sabunla yıkamayın diye bas bas bağırıyorlar. Genital bölgeye uygun ph 3-4 civarlarında bir temizleyici ile temizleyebilirsiniz.
Kbramsa Aydanur_38 dünde bende oldu ister istemez akıntım var iç çamaşırı ıslanıyor o yüzden sanırım gece yatmadan travazol sürmüştüm sabaha geçmiş bile çok şükür
Tubanurrr25 Aydanur_38 aynı sıkıntı bendede var ilk gebeliğim ilk 3 ay çok kaşınma yaşadım ve şuan son 3 aydayım tekrar yaşıyorum bulunduğum şehirde sıcak ve nemli onunda payı var bu gece hiç uyumadım kaşınıyor sızlıyor yürütmüyor bile sirkeyle yıkadım yandı cok dayanamadım pudra döküyorum yok pişik kremi sürüyorum yok soğuk ve ılık suyla yıkıyorum biraz duruyor sonra bidaha başlıyor çamaşırım değince bile acıyor akıntı bendede var 😢
Benjaminannesi Aydanur_38 travozal krem masallah bu kremin reklamını da ben yaptim zam gelmezse iyi 😂😂😂
Snglmlkc Aydanur_38 bende yeni doğum yaptım ve bu sorunla çok mücadele ettim doktorun verdiği krem ve fitilleri kullandım
Mucizemi_beklerkennnn Aydanur_38 aynsi bnmee bsimda doktor fitil werdi ama ne fyda. Sirkeyi dnicem bkalim