S1907 Kızlar selam,14haftalk hamilym kabızlık başladı 2 günde bir büyük tuvalete çkyrm bZen 3 gün oluo bu sfer karnım sertleşiyo,sizdede varmı bu durum tavsiye edebilcğiniz bir yiyck varmıdr?
Peperonni S1907 Canım bence hiç işkence çekme direk doktorunla görüş sana şurup yazsın bana dulcosoft vermişti aşırı rahat ettim bir kaç kere kullandım sonra düzeldi şu an sorun yok şükür
Gul_Baharr S1907 Allah şifa versin inşallah bide doktorum bi şurup vermişti osmolak die maşallah çok işe yaradı 😄
S1907 Slaaa34 hadi yaa kötü olmuş🤧bn daha söylemedim canım doktoruma ama haftaya gttiğimde sorcam baklm bi ne tvsiye eder bilemdm🫣
Slaaa34 S1907 keşke işe yarasada evi o ilaçla doldursam 😂 bende söyledim vinalac diye bir ilaç verdi ama işe yaramadı Malesef 4 gün tuvalete çıkamadığım oluyor kanım bildiğin 6 aylık gibi duruyor bazen
myangelson Magnezyum kullandigimda iyi geliyordu bana ve kefir çok iyi geliyor içtiğim an 15 dk falan sonra bagirsaklarim çalışıyor 😄
Akbus Maalesef gebeliğim boyunca kabızlık yaşadım ilaçlar şuruplar bir nebze rahatlattı sonucunda hemoroid oluştu şuan bile ağrısını çekiyorm çok büyük gebelikten dolayı müdahalede bulunamıyorlar 2 hafta sonra sezaryen olucam bu yüzden. Doktorunuzla iletişimde olun gerekirse doğal şuruplar var düzenli olarak kullanın
Peperonni S1907 Aynen öyle yap illet bişey valla çok çektim ben. Neler denedim bazen iyi geldi bazen gelmedi ama şurup net çözüyor dozu da çok az içmiştim aklında olsun tam doz içmek zorunda değilsin. Doktor demişti olmazsa hani tekrar içersin diye ama gerek kalmamıştı
S1907 Peperonni yaa zaten bebeğin eşi aşağıda doktor wc de ıkınma diyo bide şuan bu çok zorluyo diycem ilaç yazsn
Peperonni S1907 Benimde öyleydi söyledim doktora sakın dedi ıkınma hemen yazdı ilacı. Az az dedi iç yapamazsan tekrar içersin. Bende dulcosoftu kayısı suyuyla karıştırıp içtim baya yarım saat 40 dk da etki ediyor canım sor doktoruna ona göre yazdır sende kurtul valla zor bi olay dedim hatta keşke daha önce deneseydim diye boşuna kayısı ye onu ye bunu ye işkence yapmışım