Edannn Nur123aa Benimde öyle belimden vuruyor, 5 gün önce kontroldeydim kanala girmiş dedi doktor o yüzden aşaya baskı çok yapıyor
Nur123aa Edannn ben de pazartesi gidicem aşağıda hissediyorum sürekli yürüyemiyorum belki bize de söyler ultrason da mı görüyor kanala girdiğini acaba
Edannn Semanuryvz Çokta olmamış aslında. Hayırlısı olsun sağ Salim kavuşursunuz inşallah sağlıkla ikiniz içinde 😊😊
meir22 Edannn ilk doğumunuz kaçıncı hafta da oldu benimki 36hafta da oldu doktorum hemen hemen aynı haftalarda doğar önümüzdeki günlerde gelebilir dedi ama bi kıpırtı yok henüz 😅
Ezgicck Edannn son 31 nasipse 🥰 benim ilk doğum normal duruyor şuan ilk olduğu için bende aşırı heyecanlı ve korkuluyum sen yine deneyimlisin 😊
Edannn Ezgicck Aslında ilkinde korku yoktu şimdi ne yaşayacağımı bildiğim için korkuyorum😌 ama sonunu düşünüyorum kucağımıza aldık mı ne ağrı ne sızı 🙏🏻 Rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah 🤩😻
Selindora pinarmitan13 bana kilosu normal geldi . Benim 2 gün kaldı 3600 kilosu. Doktor haftasıyla uyumlu dedi.