Melekzx 09Tugba_0909 benim şuan ağrıyor ara ara yapıyor böyle. Parol kullanıyordum fayda etmiyor diye minoset kullanıyorum ama çok zorlanmadıkça kullanmıyorum
gizemlianne12345 09Tugba_0909 tansiyon düşükşüğümden dolayı baş ağrısı ve dönmesi çok yaşıyorum doğrusu yüksek tansiyon dada ağrıyor kontrole gitin zaman doktorunuza söyleyin tansiyonunuza baksın çok ağrı oldunda halleiz hidetinizde tuzlu ayran içip uzanıp az ayaklarını yukarı kaldır faydası olup olmadına bak ilk ve yeni ise çok oluyor sondan geçiyor ben dayanamayacak derecede baş ağrısı çekiyordum şükür azaldı
can_su Bende yaşıyorum her gün nerdeyse. Burda post açılmıştı bizim gibi baş ağrısı yaşayan hamile arkadaşlarımız çokmuş.. Doktorum parol kullanabilirsin sadece demişti ben çok zorlamadıkça ilaç kullanmıyorum tabi. Sizede cok geçmiş olsun.
09Tugba_0909 can_su evet bende öyleyim bana da parol verdi doktor fakat çok işe yaramıyor bende sık kullanmak istemiyorum fakat dayanamıyorum da teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 🥰
Pcoslubiranne 09Tugba_0909 daha dogum yapmadim.ama oglumda baska bir sebepten dolayi hastanede kalmistim agur antibiyotik tedavisi uygylanmisti hic bir sorun olmadi. Bir kac paroldan da zarar vermez herhalde.doktorunuza sorun tabi ben sormustum.