Es-alp dört aylık bebeğim var ilk önce joie litetrax 4 aldık… süper kaliteli araba ona sözüm yok ama çok pişman oldum.. çok ağır bi araba.. ben minyon bi bayanım taşımakta çok zorlandım. Hem bebek arabası hem üstüne puset bide bebişin ağırlığı bana çok fazla geldi. Puseti bebek arabından çıkardığınız bi kilit yeri var çok sert mesela çoğu zaman takılıp kalıyordu buda bana göre eksi bi yön. Tekerlekler büyük olduğu için çarpma takılma çok oluyordu. Ayrıca bagaja sığdırmak büyük bi dert arabanız küçükse asla almayın. Bide anne önüne dönmüyor ben en başta bunu önemsememiştim ama sonradan pişman oldum. Açıkçası bana göre tek iyi özelliği bebeğim kış ayında doğduğu için bebek arabasının tentesi pusetinde üstünü örtüyordu soğuktan korunması için mükemmel oldu. Bunun dışında yağmurluk ve bardaklığı var açıkçası bunlarda hiç ergonomik değil. Bardaklığı birkere takıyorsunuz diyelimki çıkaracaksınız çıkmıyor:D yağmurluğu acayip büyük ve tel gibi bişi var tam anlamıyla katlayıp yanınızda gezdiremiyorsunuz. Son olarakta alt sepet kullanışsız yanından çıt çıt yapmışlar bişi koyacaksınız mesela çıtçıtı aç onu tekrar çıtçıtlamaya çalış acayip yorucu…tek elle açılıp kapanma diyorlar ama çok ağır olduğu için tek el biraz imkansız bunlar tabi benm kullandıktan sonraki şahsi görüşlerim. Çok sevenide var yine bi mağazada gidip görün… ama tavsiye olarak bagi neo almanızı öneririm.. hem şık hem hafif hem rahat bi araba. Anne önüne dönüyor bununda gene koruma örtüsü, yağmurluğu var ve anne hayatını kolaylaştırıcı şekilde tasarlanmış. Alt sepet kullanımı mıknatıslı olması yönünden çok rahat ulaşımda.. tekerlekleri küçük olduğu için kullanımını çok rahat.. kutu içinden puset aparatı çıkıyor çoğu pusetle uyumlu yada direk doğumdan itibaren kullanabilirsiniz puset almak istemiyorsanız.. ve gerçekten hiç efor sarfetmeden tek elle kapatabiliyorsunuz.. umarım yardımcı olmuşumdur:)