Kelebek97 Arkadaşlar selam. Ben bir anneyim, 1.5 yaşında bir kızım var hala emziriyorum 30 haftalık da hamileyim. Geçen hafta pazar gününden beri ishalim var. Su gibi.. 3 gü önce acile gittim acilde kan gazı testi yapıldı değerlerim temiz çıktı. Dr kadın doguma yönlendirdi birde ona göründüm o da bebek sağlıklı hersey yolunda dedi. Serum takip gönderdiler. O gün rahatlamistim. Sonra tekrar başladı.. Toplam 7 gündür ishalim ve geçmiyor neler kullandım neler yedim. Ekleyeyim 1.5 yaşındaki kizimda ishal🥴🥴 Onunda geciremedim . Başına böyle bisey gelen var mı ne yapılmalı? Cok yorgun ve kötü hissediyorum kendimi lütfen varsa bir çözümü olan söylesin de çaresine bakayim 🤯😔😔
Sedam42 Kelebek97 gecmis olsun ben ishal oldugumda kuru toz cay bi yemek kasik yiyip hemen su iciyorum benim animda kesiyo deneyin isterseniz bi
bayanukuslu Kelebek97 evde el yapımı nar ekşin varsa bi tatlı kaşığı onu koy onun üstüne 1 çay kaşığı kuru kahve koy onu ye canım. Tadı biraz kötü ama geçiriyo. Üstüne 1 yudum su iç hemen rahatsız etmesin seni
Sedasssss Kelebek97 yoğurdun içine çok az nişasta koyup yiyin kızına da gönül rahatlığıyla yedirebilrisin hemen geçiyor