Esssssss Elazigda yaşayıp özel hastane kontrolü altında olan var mı kızlar. Tunceli de yaşıyorum eşimin işi gereği olduğu için buraları pek biliyorum 1 ay sonra özele gitmeye başlayıp nasipse elazigda doğum yapicam da fikirleri almak isterim 🤍🙏
Misilefe Esssssss bende Tunceli de yaşıyorum canım Elazığ’da Doğu Anadolu hastanesinde Sami bey var ona gidiyorum çoğu arkadaşımda ona gidiyor tavsiye ederim
Esssssss Misilefe peki mesela her testi illa burda mu yaptır diyor devlete yönlendiriyor mu. Bi arkadaşım medicalparka gitmiş geçen sene doktoru hep şunları yaptır diye yollamış o geldi aklıma da ondan soruyorum
Kadriyemrt Bende Anadolu hastanesinde Sami hocaya qidiyorum çok ilgili sorduğunuz herseye ilgiyle cevap veren samimi bir doktor istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz tavsiye ederim
Seyma011 Medline hastanesinde Hasan çılgın var alanında çok iyi bakmadığı şey yok ve bi doktorda arayacağınız herşey var sırf Bingölden Hasan hocaya gidiyorum
Misilefe Esssssss testten kastın ne anlamadım yani ikiliyi orda yaptırdım ben detaylıyı zaten Tunceli’de yapmıyorlar ama zaten muayene ücretinin içinde yaptı detaylı ultrasonu Sami bey bize sadece kan ve idrarda ekstra ücret alıyorlar çokta pahallı değil özele göre gayet uygun bence Doğu Anadolu hastanesi medikal park biraz daha pahallı yani kıyaslanamaz bahsettiğim hastaneyle
Misilefe Esssssss şart koşmuyor ama zaten sen özele alışınca ayağın devlete dönmüyor şahsen benim öyle oldu geçen ay sadece uçak için rapor alacaktım develete gideyim dedim İnan bebeğimi görmedim bile kadın kendi baktı sen sormadıkça birşey de söylemiyor yani özelden sonra devlet çok zor geliyor insana durumun müsaitse hep özele git derim ben
Esssssss Misilefe doğru söylüyorsun aslinda evet burda gittim işte 3 doktor var toplam. Mecbur kalıp farklı doktora girdim 3 gün arayla biri idrar söktürücü verdi diğeri dedi neden kullanıyorsun bunu. İnsanın gerçekten kafası karışıyor. Tunceli de de özel yok şimdilik mecburum diğer ay başlıcam inşallah
Misilefe Esssssss aynen başla bencede dediğim doktor çok iyi hakkında hayırlısı ne zaman senin doğum canım
Esssssss Misilefe daha ben 6+6 yim 🙈🤗 ama çok şükür 6+2 de kalp atışını duydum o yüzden başladım iyice araştırmaya
Misilefe Esssssss çok yenisin maşallah ben 31 haftalığım bitirdik nerdeyse Temmuz sonu doğacak nasipse
Esssssss Misilefe hayırlısıyla, sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbım. Hepimize. Kolay doğum olur inşallah 🙏🙏
Almila2019 @Esssssss Tunceli’de hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bende eşimin işi gereği burada yaşıyorum. Hamileliğimi yeni öğrendim ve kontrol amaçlı gideceğim Kemal Diribaş’a randevu aldım. Olmadı Elazığ’a gideceğiz artık.
Esssssss Almila2019 benim ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti o yüzden defalarca gittim korkudan. Ya aralarında en iyisi tek ilgilisine Kemal bey. Doğru kişiye almışsınız bence de. Bende şimdilik gidiyorum ama tabi oteldeki gibi de değil. Diğer ay başlıca elazig özele bende
Almila2019 Esssssss Kaç haftalık acaba 🙊 Benim sat’a göre 8+5 en son 5.5 haftalıkken memlekette gitmiştim keseyi gördük sadece. Yarın Kemal Bey’e gideceğim bakalım kalp atışını duyarız sanırım zaten doğumu memlekette yapacagım insallah nasipse sadece kontrol amaclı burada gitmeyi düsünüyorum