Mucizemi_beklerkennnn 16+5haftalik olduk dun ilk defa kipirtilarni hissettm ama bgun hic hissedemedm. Asiri gogus hssasiyetm warkn birden gecti. Cinsiyetnide ogrenemedk daha sizde drumlar nedir sohbet edelim biraz kizlar
Prensesmelek Mucizemi_beklerkennnn 16 haftalık oldm bende 13.haftada oğrendk bz erkek🙏 Kasık agrım ve akıntım cok oluyor bır haftadr korkuorm:( pzrtesı kontrl var ınsalh🙏 Bu arada bnmde gogus hassasytm yok
Busbus43 Mucizemi_beklerkennnn 16+6 yız bizde. Cinsiyet 14 de erkek 16 da kız dediler 🤪 sıvı tüketimin az. Kese yamulmus suyun az almıs bol bol su iç dedi öyle işte 🤷♀️ 18 haftalıkken bir daha randevumuz var umarım her şey yolundadır
Elibo Mucizemi_beklerkennnn bende 16 dayım karnımın içi acıyor kızlar sizlerdede oluyormu agrı değil resmen acıyor içi.
Mucizemi_beklerkennnn Prensesmelek ayy aynen bu hafta bnmde cok fzla akntim oldu gunde 3 4 sfer dgisiyodum
ruya-11 Mucizemi_beklerkennnn 12. Haftadan beri hep erkek dedi 15+2 de kesinleşti erkek olduğu inşallah değişmez artık😃
Srdm Mucizemi_beklerkennnn bugün 17 haftalık olduk 2-3 gün önce çok hafif hissetmeye başladım bende dikkatli elimi koyup dinleyince, cinsiyetimiz 12 de erkek dendi 16 da gittik kesin erkek oldugunu öğrendik 😊
SbhtYlmz Mucizemi_beklerkennnn çok küçük hareketler benim 3. bebeğim olcak Allah nasip ederse belki sizinki ilkse ondan anlayamıyosundur hareket ettiğini.zaten şuan içinde çok normal az hissetmek.benimde mesela bi gün hissediyorum bi kaç gün hissetmiyorum.hissedincede insan hep hissetmeyi bekliyor tedirgin oluyorum acaba bişey mi olduki die🤦🏻♀️
Mucizemi_beklerkennnn SbhtYlmz aynen ya dun gceden beri hisstmyorum kfama takldi 2.gbeligm bnmde ozlemism hisstmeyi 😊