Eyllce 32+4 oldum. Eksikleri her geçen gün tqmamlıyorum son 3 5 birşey kaldı onlarıda 33 içinde tamamlamış bitirmiş olurum. Daha hiç Nst girmedim 34 hafta randevu alacağım o zaman nst girerim sizce ne zaman doğum çantasını yapmalıyım ?
FatmaNur_27 Eyllce 32de hazırladım iyikide hazırlamışim insan sona doğru çok halsiz oluyo ancak temizliğini yapabiliyor
Pyrz_07 Eyllce bende 32+3 haftalığım 34 de hazırlamayı düşünüyorum bebeklere hiç belli olmuyor erken doğum yapan çok kişi var hazır olması en iyisi
hunilimom Eyllce kesinlikle 34-35 de hazır olmalı ben büyük kkzim da 34 de hazır etmiştim onda bile çok zorlanmistim şimdi 30 haftaligim haftaya yıkamaya baslicam
Aysekalkan 30da hazırlayacağım aplari erken doğdu sağımiz solumuz belli olmaz bizim🤪☺️hazırda bekliyoruz 24bitecek ptzs inşallah
sliya30 Eyllce zamanı yok canın ne zaman hazırlamak istiyorsa o zaman isteyen şimdiden hazırlar çantada duracak işte illa 30dan sobra şart değil 30 dan öncede hazırlayan hazırlasın bence herkes bi bellemiş 34v34 diye 😂😂
TazeAnne06 Eyllce bence zamanı yok eksikleri 26’da tamamlasan o hafta hazır dursun yeterki gecikme hatta bana kalırsa hemen hazırla alacağım eksikleri de aldıkça koyarsın aklında kalacağına hazır beklesin😊
TugceArslan Eyllce Hastaneye götüreceğiniz şeyleri yıkayıp ütüleyin en azından şimdilik. Parça parça koyun. Zaten hazırladım bitti olmuyor. Şunu da koyayım. Ay şunu unutmuşum diyip açıp duruyorsunuz illa ki. Hastane çantası zamanınız gelmiş bence🙏🏼
Sbm050421 Eyllce ben 32 de kıyafetlerini yıkayıp 34 te hazırlamayı düşünüyorum bence 34 te hazır olmalı hastane çantası
SARAras61 Eyllce ben yeni doğum yaptım 34 te lütfen hazırlayın nolacağı belli olmuyor benim iki ayağım bi pabuca girdi hastanede sürekli bişey bulmak zorunda kaldık