TubaCivelekk Azrazerin hala cinsiyet ogrenmedim desemm :) gecen ay kiz dedi bu ay tik yok gostermiyo dedi
TubaCivelekk Azrazerin hala cinsiyet ogrenmedim desemm :) gecen ay kiz dedi bu ay tik yok gostermiyo dedi
Eceee1 Azrazerin şimdi şöyle yıl olarak bende 24 ama Doğum günüm ağustos ayıydı haziran da hamile kaldım şimdi 24 yaşında mı hesaplamalıyım 23 Yaşını mı sonuçta sistemlerde o zaman 23 gözüküyordu yaşım😒
Oznurboluzun Azrazerin şuanda resme baktımda anlamadim ben size atsanda siz bakıp söyleseniz şuan da çok heyecanlandım da
Oznurboluzun Azrazerin bakiyim sizde bana bakin belki ilkönce siz beni bulursunuz oznurboluzn bilalinzevcesi💜 diyede çıkar profilim açık
Azrazerin Eceee1 önemli olan hamile kaldığınız ay ☺️ Yaşınız değişmez hamilelik ayınız döllenme sürecine göre değişir☺️
Azrazerin Eceee1 24+7=31-9=22 çift yani kız çıkıyor herşetin hayırlısı allah gönlünüzden ne geçiyorsa onu nasip etsin☺️
Eceee1 Azrazerin haziran ayı 6 değil mi ☺️ Gerçi ben kız hissediyorum ama ☺️🙏 yine de teşekkür ederimm tabi allah bilirde insan düşünmeden de edemiyor allah hepimize sağlıklı evlat versin 🙏😍
recepoge Yesim0605 benimkinide hesaplarmısıniz 24 yaşındayım 5.ayda hamile kaldım şimdiden teşekkürler 😍
sibelkalayci tugbaninmucizesi ben 94lüyüm 6. Ayda hanile kaldım ozaman benim ne oluyor 😂 24+6=30 30-9=21 erkek mi oluyor