iremss Birminikcivciv saçın dalgalı veya hacmen çoksa fırça gibi olanlar seni tatmin etmez düzleştiricim 10 yıllık o yüzden model ismi veremiyorm remington markası
Deletedmom83940 Birminikcivciv Remington S9500 Pearl kullanıyorum senelerdir hiç bişeycik olmadı gayet güzel düzleştiriyor saçlarınız gür ve dalgalıysa tarak size gelmez
Buseyllzr Birminikcivciv saçın elektrikli ve kalın telli ise fırçalı onermem daha çok kabartıyor marka olarak da kesinlikle Remington uzun yıllardır kullanıyorum hala sapasağlam ve çok güzel duzlestiriyor bu modelinden benimki https://ty.gl/3hzf8hyvoi
ceren_1411 Birminikcivciv remington yıllaardır kullanırım hala ilk gün ki gibi iki geçişte dümdüz yapıyor model ismini hatırlamıyorum kutusunu atmıştım ama üstünde beyaz çiçek desenleri var 235 derece
ceren_1411 Deletedmom83940 evet bundan model ismini öğrendiğim iyi oldu mazallah bozulursa falan yine aynısından alırım
zeylifestyles Ben yaklaşık 6 senedir Braun satin hair 7 iontec kullanıyorum. Çok memnunum. Kaya gibi cihaz. Kalın telli saçım 15 dk da süper düzlük.
zamaneannesi80 Birminikcivciv ben arzum mona kullanıyorum çok memnunum ama taraklı da almayı düşünüyorum 🙃
Pyrz_07 Birminikcivciv ben düzleştirici kullanıyorum çok memnunum hektor marka kuaför tavsiyesi üzerine almıştım ablamda fırçalıdan var kabarıklık alıyor sadece öyle düz durmuyor fönlü gibi olmuyor