Sdervisoglu Merhaba kızlar, karnınız kaçındı haftadan sonra büyümeye başladı acaba ? Ben şuan 16.haftamdayım ama karnım az şişkin. Anormal bir durum var mı acaba?
Meryy69 Sdervisoglu karın büyümesi ile bebişin bağlantısı yok annesi rahat ol benim arkadaşımın karnı 9. Ayında bile küçüktü benim en başından beri büyüktü 6.aydan sonra normale döndük
Ugurlu_80 Sdervisoglu karın son 3 ay bariz belli oluyor ondan öncesine kadar normal bir göbek gibi beklemeyin öyle hemen 😉
Seherselim Sdervisoglu valla 9 haftalık hamileyim çıktı göbeğim içine çekemiyorum karnımı. Normalde de adet Öncesi aşırı şişerdi karnım adet olunca düzelirdi balon gibi fısardı. bebekten değil de hasta olmadığım için şişti bence bu kadar. Yoksa fasulye kadar bebiş bu kadar şişiremez. 😂
Cemre_Korkmaz Canim kişiden kişiden değişiyor ama benim tam 20.haftadan sonra belirginleşmeye başladı artık ☺️
Sdervisoglu Cemre_Korkmaz ben de 16. Haftamdayım belirginleşmedi bile bakalım 20 de nasıl olur? Bazen diyorum acaba bebeğin kilosu vs mi kötü🤔🥹
Cemre_Korkmaz Sdervisoglu yok canım alakası yok son 2 3 ayda başlayacak bebiş kilo almaya suan gram gram alıyo ben 21 haftalık hamileyim 400gr daha bebiş 🥰
Beyza-M 10.haftamdayim karnım sertleşmiş gibi.gobekli biriyim karnımı içime cekince giderdi ama şimdi çekiyorum gitmiyor. Sertlestiginin farkindayim 😀
Cemre_Korkmaz Sdervisoglu 20ile 24 haftalarda bakılıyor özelde 20hafta da bakıyorlar devlette daha geç oluyor
Beyza-M Sdervisoglu iç karinla alakaliymis canım bende tam anlamiyorum ne olduğunu ama sanki göbeğim çıkmış gibi seviyorum 😀😀