MerveEbru Kızlar hep görüyorum böyle nişanım geldi diye yazıyorsunuz ama nişan nedir nasıl bişeye benziyor ayırt etmesi zor mu?
Derya MerveEbru nişan rahim ağzını tutan sümüksğ kanlı bir yapı eğer nişan gelirse doğum yakındır demek çünkü düştüğü an rahim ağzı açılmaya başlar bu durumda da 1cm açıklık 3 cm açıklık dediğimiz olay olur 🌸
hunilimom MerveEbru rahim ağzını tutan mukuslu bir yapı canım kiminde geliyor kimisinde gelmiyor bebek kanala ittikce kendini rahim ağzında ki o sümük gibi olan bazen kırmızı iplik gibi parcar oluyor bazen aynı adet sonu kanaması gibi lekeli oluyor benim ilk gebelikte 41. Hafta da geldi
Deletedmom727271 İki hamileliğimde de hiç yaşamadım ama söylendiğine göre sümüksü biraz kanlı akıntıymış sanırım. Ayırt ediliyormuş yani 😊
Nur123aa Kiminin kanlı olmuyormuş ya beyaz katı gibi sümüksü oluyormuş bende ayırt edemedim ama gelmiş 😄😄
Rabia344 Derya merhaba bende size bir şer sorabilir miyim 🙈 Benim bugün çok hafif bir turuncumsu bir akıntım geldi. Yani bu ne demek oluyor ? İlk tedirgin yaptım özel bölgemde aşırı baskı vardı. Biraz uyumak istedim geçti baskılar.
Derya Rabia344 turuncumsu akıntıyı ilk kez duydum doktorunuza yazsaydınız keşke belki tahlil isterdi 🌸