UrazKutay_Mom Kızlar acil yardım boğazımda gıcık var sürekli öksürüyorum son trimester de olduğum içinde biraz tedirgin ediyor beni . Pazartesine kadar geçmezse doktora gideceğim ama belki sizin de önerileriniz olabilir 😞
Btlsa UrazKutay_Mom ben 15 gün çektim hem de ciğerden balgamlı öksürüktü. Doktora gittim ilaç yazmadı bol su iç öksürük ilacı yerine geçer dedi. Ballı limonlu su bir bardak ıhlamur zencefilli bunları iç dedi. Pek faydası olmuyor ama mecbur
UrazKutay_Mom Pineapplemom ay güvenip içemiyorum bitki çayı ballı süt felan yapıyorum da faydası yok 😞
UrazKutay_Mom Btlsa ay hiç faydaları yok gibi anlık rahatlama sağlıyorlar . Gece hiç uyutmuyor hep boğazımda bi gıcık hali 🤦🏼♀️
Nurcantas65 Oo benim başıma geldi tam uyurken tutuyor demi birde ballı süt iç sıcak ama,nane ve limon bunları içtim 3-4 güne toparladım
UrazKutay_Mom Nurcantas65 nane limonu doktorum önermedi niye bilmiyorum 🤷♀️ bende bol bol ılık su içiyorum dediğiniz gibi ballı süt içiyorum ama hepsi anlık etkili malesef gece uyutmuyor 🤦🏼♀️
Berfucaliskan Nurcantas65 bu sıkıntınız geçti mi acaba, doktora gittim bir şey çıkmadı gerçekten çok etkileniyorum çözümü yok bir şey yapamıyorum
Pineapplemom UrazKutay_Mom dediğim kremi alın ayaklar sisince sürüncede geciyo hamilelikte kullandım nanae limon bize yasak içmeyin ben corona da oldum o dönemdede dr sadece günde bir fincan ıhlamur gerisi yok demişti ben elma çayı ayva cayıda yapıp içiyordum zararsız evde yaparsanız
Berfucaliskan Bende aynı dertle uğraşıyorum günlerdir aylardır, doktora da gittim bir sebebi olmadı. Nefes darlığı da var şimdi😢 doktora giderseniz siz de bilgilendirir misiniz
Nurcantas65 Berfucaliskan geçti geçti ama 3-4 gün baya sürdü ballı süt içtim bolca sıcak su,yüksek yastıkta uyudum zorluyor baya ama yapcak bişi yok gecmis olsun 🌸