Bulut2093 Yemek yemek eziyet haline dönüştü resmen. Her şeyden tiksiniyorum ve bulantim oluyor. Sürekli patates, peynir ekmek yemekten de sıkıldım. Aynı durumda olanlar var mi? Geçmeyecek gibi geliyor resmen. 😔😔
Sedaduru Bulut2093 bende 2 gündür öyleyim sabah süt öğle ve akşam simit ve salata dönder aktar aynı başka hiç bişi görmek istemiyorum elimde kolonya burnuma sürüp sürüp duruyorum 😞
sgok Bulut2093 ben o kadar cok kusuyordum ki artık mideme agrılar giriyordu öğürdükçe su cıkıyodu afedersin doktor safranın safkülü bile kaymis demisti yatıs yapılmıstı 😂😂 oluyor bezdiriyor baya ama geçiyor iğrenc bi durumdu 😂😂😂
Bulut2093 Sedaduru et, tavuk, balik, yumurta hepsinden tiksiniyorum 🙈 sabah lor peynirli tost, öğlen yulaf lapası akşam da patates haşlama yada mercimek çorbası.
Glsr11 Haftadayım aynı durumdayım asla yemek yapamıyorum bugün doktor 10 gün daha dayan geçecek buyuk oranda dedi inşallah oyle olur çevremde de aynı durumu yaşayanlar 3. Aydan sonra gecıyor dıyor
Bulut2093 Glsr11 bende 10+3 teyim. Arkadaşlarımda öyle diyor. 12 haftadan sonra azalacak diyor. Ama benimle beraber eşime de eziyet oluyor. Evde yemekte pişmiyor. Kokuyor diye ona da yediremiyorum 😅
bsra-25 Glsr11 doğru :) ben 6. Haftamdan 11. Haftanın ortasına kadar mide bulantısı çektim hep ilaçla duruyordum anca öyle birşeyler yiyebiliyordum. Ama çok şükür ki şimdi geçti artık sadece hafta da 1 gün ya bulanıyor ya bulanmiyor. 12+3 deyim
Bulut2093 Sedaduru banada doktorum söyledi. O da ilk 3 ay patates ile beslenmiş sadece. Hatta tiksiniyorsan ilk 3 ay kesinlikle zorlama. Tiksinirsen 3 aydan sonra yedirtmem dedi. 3 aydan sonra beslenme daha önemliymiş.
Bulut2093 sgok cok geçmiş olsun. Cok şükür doktor Prilam verdikten sonra kusma durumundan kurtuldum 🙏🙏