Sevcankarabasoglu Merhaba bana da dogum hikayemi yazmak nasip oldu çok şükür 42.haftaya kadar doktorum normal dogum istedigi için bekledik ilk doğumum olduğu için normal yapabileceğimi söyledi ama 42. Haftaya kadar ne açılma sancı hic birsey çıkmadı doktora gitmeden 1 gün önce evin bütün perdelerini yıkayıp taktım o kadar yani:) salı günü yatışım yapıldı saat 9 da çatı muayenesi yapıldı açılma yarim santim kadar bile yok dedi doktor sancı da çıkmadı ebeler de muayne ettiklerinde normal doğumun zor olacağını söylediler suni sancı verildi eşimle doktorum konuşmuş doktorum çok iyi bir kadındı kardeşi gibi ilgilendi benimle eşim durumu nasıl deyince acilma yok ama son ana kadar normal dogum deneyeceğiz dedi eşimde normal doğumun ağrısını çekip sonrasi sezeryana dönecekse direk sezeryana alin dedi doktorum açılma hic yok sancı yok normal dogum yapması çok çok zor deyince sezeryan oldum iyi ki de sezeryan olmuşum korkuttuklari kadar değil inanın 5 dk sürdü diyebilirim hic birşey hissetmiyorsun doğumdan 5 6 saat sonra yürümeye başladım sütüm de hemen geldi çok şükür şimdi 40 günlük olduk zaman cabuk geçiyor sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabilirim
esrasd Sevcankarabasoglu hayırlı olsunnn gözünüz aydın ❤️🤗 ultrason değerleriyle bebeğin gerçek boyu, kilosu tuttu mu? Bu ara aklıma bu takılıyor niyeyse 🙄
Womane Sevcankarabasoglu Allah hayirli evlat eylesin insallah. Uyusma sonrasi cok agriniz aciniz oldu mi acaba🙄
Sevcankarabasoglu Teşekkür ederim darısı sizlere inşallah 3440 kilosu 51 cm boyu evet çok bi farklılık olmuyor doğumdan sonra da en fazla 100 grm şişliğine sayıyorlar
Mel-sin Hayırlı olsun. Allah'ım analı babalı büyütsün inş. Sütünüzün hemen gelmesi için herhangi bir şey kullandınız mı? Sezeryanla doğum yaparsan hemen gelmez diye korkutuyor etrafındakiler de😊
Sevcankarabasoglu Teşekkür ederim bende o şekilde sanıyordum ama çok şükür hemen geldi sütüm herkesin söylediğine bakma doğumdan 4 5 sonra oğlumu aldım hastaneyi gezdirdim:)
Mel53 Rabbim analı babalı hayırlı bi evlat olarak büyütsün inşallah.. bir şey sorabilir miyim? Hiç 12. Haftada falan kırmızı kanamanız olmuş muydu, hatırlıyor musunuz ?:(
AminElif2802 Merhaba en çok merak ettiğim sezeryandaki bu iç dıkisler kaç günde iyilesiyo acaba bide tehlikeli bi durum olusturuyomu hıc. Duyduğuma göre enfeksiyon falan kapması çok skntiliymis bunun için neler yapabiliriz acaba paylaşırsanız çok sevinirim 😐
belginysf AminElif2802 enfeksiyon falan düsük ihtimal. kendinizi korkutmayın. iki tane sezeryan oldum benimde hemen sütüm geldi.