Deletedmom83940 mide bulantılarım arttı bugün iki kere çıkardım en son 11 de yedim yemek özellikle kendi yaptığım yemeği yiyince çıkarıyorum 😢
[silindi] Deletedmom83940 bi ay daha rahat sürer tok tutcak bişeyler yemeye çalış ztn kendi yemeğinden bulanır ,tez zamanda geçer inşallah
Cananyildiz Deletedmom83940 ben çorba salata makarna falan tüketmiştim 3 4 haftaya geciyor normal merak etmeyin
kuzucumoglum Deletedmom83940 bende oyle oldum geçen post açmıştım korkuyorum diye bulantı yok diye birkac gün sonra öyle bir başladıki ne yesem artık kollarim uyusmaya başladı başıma ağrılar girdi bu dönemler bence gelgitlerle gececek
Deletedmom83940 [silindi] yiyemiyorum ki taze fasülye yaptım ekşi ekşi iyi gelir diye salata yaptım çıkardım direk 😢
Deletedmom727271 Deletedmom83940 bu haftalar da olağan durumlar canım bir kaç haftaya düzelir inşallah
Deletedmom83940 Cananyildiz yiyemiyorum canım makarna yedim dün onu da çıkardım bugün salatayla taze fasülye yedim yine çıkardım 😢
Deletedmom83940 kuzucumoglum benim 6. haftamda başlamıştı ilaç kullanıyordum düzelmişti şimdi tekrar başladı bi gün iyiyim bi gün kötü