annesinin_beybisi Aytiii 27+3 üm . dolu dolu 6 ay 3 günlüğüz🤗 girdiğimiz ayı değil doldurduğunuz ayı söyleyeceğiz burda girilen aylar yazılmış.
Melikekumru15 Asmel zaman geçmiyor demi birde normal doğummu istiyorsun bende bekliyorum cok sabırsızım nedense artık evde durasın gekmıyor bunaldım evde durumca acaba nezaman doğcak suyum mu geldiki bilmem nelerrr siz nasıl geçiyor gününüz
Puddingin Melikekumru15 normalle baslayacak caım sonrasinda olmazsa sezaryen olacak :) jole surecekler doğumun açılma olması icin.
Cemileyavuz01 Aytiii bizde 28 haftaligiz sizinde karnınızda sertlmesme oluyo mu bide bazen vajinada bikini bölgesinde faln baskı hissi
Aytiii Cemileyavuz01 evet oluyor, hatta bir kaç gündür sanki yürüdüyümde karnım patlayacakmış gibi bi hiss var. Birde sabah uyandığımda sertleşme hiss ediyorum
leona98 Cemileyavuz01 aaaa şu anda bende bu durumdayım. Bikinimin sağına doğru anlatamadığım bir ağrı var. Nedir bu? Nasıl denk geldi amaa🙄
Damla25 Cemileyavuz01 evet benmde o haftalarda başladı 31 de arttı sertlesmeler ve bel ağrısı hafif sancı oluyordu şuanda 32 ym halada agrilarm ve sertlik var doktor normal olmadığını söyledi hastanye gittim progestan başlattı erken doğum olmasn diye