DenzRya Tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar kan sulandiri ve progestani hamile kaldıktan sonrada kullandınız mı? Ne zman biraktiniz
vbvy1 DenzRya kan sulandırıcının ezbere verilmemesi lazım pıhtılaşma bozukluğu icin test yapmamıstı benim doktorum . ben ezbere vuruldum bu yüzden de doğumda da cok kan kaybettim. Kan sulandırıcıyı 32. Haftaya kadar vurmak zorunda kaldım progestanı da 16 haftalıkken kestım
_yasemin_ DenzRya 3.ayda bıraktım canım kanamam oldu iki kere o ara kan sulandırıcıya ara verdim 1 hafta kadar
anneyimmm42 DenzRya kan sulandırıcıyı 13 . Haftada bıraktık. Progestan devam ediyoruz şu an 28 haftalık olduk
Limonzeytin DenzRya evet kullanılıyor ben oksaparı 12.haftaya kadar kullandm kan pıhtılaşması yok ise bıraktırıyolar o zamanlar. Progestan 20.haftaya kadar kullandm fitil şeklnde.
Bebekdelisi DenzRya doktor bırakıyor karar verıp canım ben kan sulandırıcı 14 de bıraktım progrstan 12 de
Muya Progesteran iğne üç ay kdr devam ettim kan sulandırıcı kullanmadım onun için test yapmaları gerekiyor pıhtılaşma testi test içinde genelde birden fazla düşük nedeni araştırılıyor eğer pıhtılaşma sorunu olursa kullandiriliyor diye biliyorum ben cnm