Melike Karsrsz 32. Haftada yaşlanmaya başladığını ve suyumun azaldığını söylemişti doktorum ama öyle aman aman bi ilerleme olmadı plasentada zaten 37. Haftada da doğum yaptım. Doktorunuz net birşey söylemedi mi
Ergingul_ Melike yaşlanma olduğu için mi 37 de yaptınız acaba yoksa doğum mu başladı bende şuan 33 haftalık gebeyim ve yaşlanma var da
Karsrsz Melike ben çok fazla korkuyorum. Doktorum cok erken başlamış dedi. Tam 31. Haftanın bittiği gün ogrendim
Melike Karsrsz Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah. Sağlıkla sağ salim alırsın kucağına bebeğini 🤲🏻 Doktorunuz ne diyor peki bu duruma
Karsrsz _MENESSE_ bana bebeğin kilosu düşük diyor. 1580 gram. Su da ve nst de su anlık bir problem yok.10 gün sonra kireçlenmenin ilerlemesine bakacağını ilerlerlerse erken doğum olacağını söyledi.
Karsrsz Melike 10 gün sonra tekrar kontrol edecek. Kireçleme ne boyutta ilerliyor diye. Erken alabiliriz dedi. Benim iltihapli romatizmam var ondan kaynaklanmis olabileceğini söyledi. Riskli gebelik artik dedi. Pskolojik olarak cok kötüyüm
Melike Karsrsz Hayır hiçbir şey kullanmadım. Suyum da azalmaya başlamıstı sadece bol bol su iç dedi doktorum böyle giderse sezaryenle almak zorunda kalıcaz demişti. Normal doğum istediğim için
Melike Ergingul_ Hayır 37+2 de çatı muayenesine gitmiştim 3 cm açıklığım varmış acil yatışım yapıldı suni sancıyla doğumum başlatıldı ama bebek kordon dolamış ve nabzı düşüyordu acil sezaryene alınmıştım 🥲