Ayse0289 Kizlar merhaba, 8+2 deyim Canim acayip sekilde tuzlu limon cekti Bugun. Limonu dilimleyip tuzladim ve yedim. Sizce Bunun bi zarari varmidir vede cinsiyeti hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Benim gibi limon yiyen oldumu hamileliginde ?
Hamile_anne27 Ayse0289 normal zamanda bile limonu öyle yerim :) her hamileliğimde de hep yediğim bi şey. Zararı olduğunu düşünmüyorum. Benim 3. Hamileliğim 3 de erkek. Cinsiyete alakalı olduğunu da sanmıyorum. 2. Hamileliğimde çok tatlı yedim diğerlerinde hep ekşi
Ervaannesi Ayse0289 ilk aylar çok yerdim tuzlu limon. Hergün yerdim, tansiyonum düştü sonra azalttım. Yeyin ama çok yemeyin
berceste5155 Ayse0289 ben normalde de limon yemeyi severim ama hamilelikte aşırı canım istiyordu senin gibi limonu dilimleyip tuzlayıp yedim tuz vücudunda ödem yapar şişersin ve rahat hareket edemezsin ayrıca fazla limon tüketimi de şeker hastalığına sebep oluyor o yüzden ölçülü tüketmeye dikkat et bu arada benim bebeğim kız ama teyzemde çok yermiş limonu onun ki erkek
Ayse0289 Hamile_anne27 Benim ilk hamileligim oldugu icin bilemedim 😅 fazla tuketilirsede zararli diyenler olmus internette Oyuzden sormak istedim Tesekkur ederim ☺️
123merveemir Bende hep limon yedim ama nasıl yeme birde eriği tuza banıp banıp yiyordum herkes dedi kız ama geçen hafta oğlum olucağını öğrendim herşeyin hayırlısı
Hamile_anne27 Ayse0289 kız herşeye bi laf söylüyorlar boşver gitsin :) elbette herşeyin fazlası zarardır abartılmadığı sürece hiç bi şey olacağını sanmıyorum
_prenses_annesi Ayse0289 Bence hiç bir zararı yokk. Ben kilo kilo. Limon yoyordum aşerdigin dönem cok cok nornal tuzlayıp. Yemek Hatta ben biR çay bardagı nar ekşisini koyuyordun birazda tuz kafama diker içerdim😂😂😂
mlssrn Ayse0289 bende ekşi yedim limon tuzladım,greyfurt tuzladım iki hamileliğimde de ☺️ Biri kız,biri erkek😬🫣
Mommynurse Ayse0289 ben de senin gibiydim deli gibi limon aşeriyodum bebişim kız olcak doktor bir zararı olmaz bir günde bir kilo limon yemezsen demişti
Minnacksevdack Ayse0289 ben hamileliğimi öğrendiğimde kilolarca yedim neredeyse. Tuzlayıp tuzlayıp. Ne zararı olabilir. 🤷🏻♀️ Bebeğimde erkek bu arada