MerveEbru sezaryen olma ihtimalim var ve gerçekten işinin ehli bir doktor arıyorum kızlar sonuçta doktorlara çok iş düşüyor öneriniz var mı normalde Mardin’de oturuyorum ama Diyarbakır ve Batman’da uygun olur benim için ✅ Öner’lerinizi bekliyo 🫶🏻
Tugcek33 MerveEbru diyarbakır; emre tahaoğlu ve ece öcal🤌🏻 Batmanı asla önermiyorm hele medical park hiçççç.
Hulus MerveEbru diyarbakir memorial yunus çavuşu öneririm ozellikle cerrahi olarak çok iyi olduğu soyleniyor .
Larakaya MerveEbru Diyarbakır Özel Bağlar hastanesi Veyis keskinin hastasıyım çok enerjik ve pozitif bir doktor
Tugcek33 MerveEbru ece hanımın özel kliniği vardı, emre bey memorial dicle hastanesindeydi şuan nerdeler bilgim yok canım.
Basak0503 Tugcek33 Tuğçecim merhabalar seninle 1 yıl önce falan konuşmuştuk suan tesadüf gördüm nasılsın, erken doğum yaptığını hatırlıyorum suan var mı gebelik rabbim herseyi hayırlısı ile gönlüne göre versin canım inşallah
Sucen47 Bende mardin park Şahin Önen hastasıyım ve onun tedavisiyle ilk ayda tuttu çokk şükürr :)) Darısı isteyen herkese inşallahhh
Sucen47 MerveEbru aynen vallaa çokk sıcak kanlıı birde kafasına göre hiç muamele yapmıyo..Baya yoğunnn ayrıca çokk gelen gideni var maşallahh..
Sucen47 Hakbil yani canım valla herkes bir değil amaa ben bi ara onun yanına gttim beni korkuttu gönderdi bi daha gitmedim onun yanına 🤭 tabi başlarını bilmiyorum kendi tecrübemi yazdımm
Ayse1608 MerveEbru Ben Midyattayım ilk doğumumda cihanpol de Mem Arjen e gittim memnundum tercihim Batman olmasaydı tekrar kendisine giderdim
Canpolat MerveEbru Batman Dünya Hastanesi Mahmut Karakış doktorum işinin ehli çok çok memnunum kaç tane arkadaşımı yönlendirdim hepsi memnun kaldılar.Elide nezaketi de çok iyi 🙂
Canpolat MerveEbru en son şubatta sormuştum 3250 +400(oda) parasıydı zam geldimi bilmiyorum canım 🙂asker eşi olduğumuz için Oyak indirimi var 3 bin 40 a düşüyordu parası
MerveEbru Ayse1608 burda randevu bulmak çok zor devlet hastanesinden🥲 normal klinik doktorlarından da pek memnun değilim siz nasıl aylık muayenenizi oluyorsunuz
MerveEbru Ayse1608 benim eşim asker ailemin yanına geldim bi süreliğine ama keşke burda doğurmaya karar vermeseymişim 😅 doktor kıtlığı yaşıyorum resmen