Serenay07 Pyrz_07 27 haftalıklarda falan kaç kiloydun canım aynıymıs kılomus cunkü 27 haftalıgım 64 le hamile kaldım 70 oldum suan
Dobby Boyları yazmadan kiloyu yazmanın bir anlamı var mı ki :) önemli olan kilo boy oranı diye düşünüyorum. Sonuçta 150 cm olan da var 180 olan da. Ben 172 80 kg
Pyrz_07 Serenay07 o haftada yalan olmasın 68 civariydım son haftalarda baya hızlı aldım bebek daha hızlı kilo aldığı için benim kilomuda etkiledi birden 74 e çıktım aslında fazla bişe yemiyorum dikkat ettiğim halde kilo alıyorum
CiCi_BeBe_AnNeSi Serenay07 23+5 85 kiloyum zaten bu kilolardaydim kilo almadım almim de bı zahmet 😏😂😱
Nurcantas65 27+5 im 68 le öğrendim tam kilo vermeye çalışıyordum🤭 62 indim bulantı ve kusma sayesinde. Şuan 70.5 im boy 165
MerveEbru CiCi_BeBe_AnNeSi inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın kuzum ama balıketli kadınlar daha güzel geliyor bana nedense annemde öyle sarılınca hep mis gibi hissederdim annecim ne kadar yumuşaksın diyordum küçükken ☺️ Ekstradan giyilen şeyler cılızlardan daha çok yakışıyor bence