Ebrarabla_06 Benim bebeğim 14+4 haftalık ama hiç hareketlerini hissetmiyorum siz ne zaman hissettiniz tecrübeli anneler ne zaman hissederim bebeğimin hareketlerini
BeyzaF Ebrarabla_06 18.haftada çok hafif bi gıdıklanma gibi hissettim 19.haftadan sonra net hissetmeye başlamıştım
Ays_cskn Ebrarabla_06 ilk gebelikmi ilk gebelikse 20 lerden itibaren hissediliyor genelde benim 2. Gebeligim 15.haftada hafif hissettim simdi 21 haftaligim net hissediyorum😊
Bguzeel Ebrarabla_06 19ncu haftamın içinde minik bir pıt şeklinde hissettim şimdi 20nci hafta bitmek üzere pazartesi 21 haftalık olcağız inşallah hala düzenli değil fakat bazen yoğun bazen yine minik hissediyorum kızımın pıt pıtlarını🥰
Nurcantas65 12-13 haftada kalp gibi pıt pıt hissediyordum tekmelerini ise 22 gibi hissetmeye başladım 🌸 26 dan sonra bariz naptigini görüyorum içerde 😂
motherofcats 19.haftada çok hafif kelebek kıpırtısı gibi hissediyordum 20.haftada bariz tekmelerini hissetmeye başladım
Ays_cskn Ebrarabla_06 pit pit kayma yada baloncuk patlar gibi hissedersen bebistir bu sekilde ayirt edebilirsin
Mesudesrds Ebrarabla_06 oğlumda 16. Haftada hissettim kızım da ise 15. Haftada pit pit şeklinde atıyordu şimdi 17 bitiyor çok şükür pat pat vuruyor artık 🙈😌😌