Sevilayozdemir Kubra1235 hadi bakalım hayırlı sonuçlarla insalllah 🧡 eşimin kuzeni ilkinde hamile kalmıştı darısı sana dinlen bol bol 🧡
mommyinthefuture Kubra1235 Allah gönlünüze göre versin. 🤲🏻Güzel haberler almayı nasip etsin. 🌺Güzel düşünün güzel olsun inşallah.
Sevilayozdemir Kubra1235 aynen hiç bişey yapma insalllah yanında biri vardır birde güzel beslen bebeğinde güzel yere tutunsun bizde burada beta değerini görelim 🧡 çok dua edicem 🤲🧡
Kubra1235 Kızlar tuvalete sıkışık girdiğim için aşılamadan yarım saat sonra filan tuvaletimi yaptım sorun olur mu ki birde ilaç vs almak için doktorun yanına indim tekrardan yürüdüm yani biraz. eve gelince yattım sorun olur mu ki düşünmeden edemiyorum
Sevilayozdemir Kubra1235 olmaz olmaz sen gönlünü ferah tut hiç bir ilişkiden sonra ayağımı dikip yatmadım mesela direkt kalktım bir çoğunda tuvalete gittim. Bunları düşünüp stress yapma kendini hep olumlama yap olumlu düşün 🧡
-minikkelebegim- İnşallah sağlıkla afiyetle tutunur hersey gönlünüzce olsun güzel düşünün güzel olsun İnşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın 🙂
Ayisigi45 Kubra1235 bende sabah olacagim asilama acitiyormu acaba birde ped götürmeye gerek var mi kanama oluyor mu
Kubra1235 Ayisigi45 hayırlısı olsun inşallah hakkında hayır acımıyor girdiğinle çıktığın bir oluyor sadece sonrasında sızlama oluyor biraz o kadar ped bana vermişlerdi ama sen yinede götür