Emnok Benim kızım olacak nasipse ama bir defa ultrasona girdik ona siyah olanı annelerimizde erkek sırt agrısı yapar diyorlar sizce bu doğrumu.kızı olucak olup sırt agrısı yaşayan var mı ? Yanılma olabiliyor bazen cinsiyette o yüzden merak ettim
Begumergun Emnok ya bunlar sadece batıl inanç benimki erkek ama ben öyle çok sırt ağrısı yaptığını bilmem
girl_boy_annesi Emnok bende çok merak ediyorum kızım da ilk 3 ay hep kadıklarım ağrıdı bu bebekte belim ağrıyor sırtıma vuruyor daha cinsiyeti bilmiyorum ama benim Doğumdan sonra ara ara bel ağrılarım oldu cinsiyet ile akası olmaya bilir
Berenibeklerken Emnok ne saçma sapan batıl inançlar Allah aşkına bu devirde bari inanmayın böyle şeylere ya. Kızım olucak sırtım belim kopuyo kaç aydır. Ne alakası var cinsiyetle?
Azra41 Emnok benim kiz benimde sırtım çok ağrıyor 😄 bide ben çok tatlı aserdim ama kızım oluyor bunlar hurafe bence bilemedim valla 🤷
Ebrar_63 Emnok benim kız bende cinsiyet için 14 haftalıkken gittim kız dedi sonraki gidislerimde sormadım belim çok ağrıyor tabi benim bel fitigim var o da ayrı ama diğer iki kızımda bu kadar değildi
Elif-dmn Emnok bence cinsiyetin ağrılarla alakası yok benim hem belim hem sırtim ağrıyo ve kızım olucak çoğu alakasız cinsiyetle
Habus Emnok 10. Haftadan beri yaşıyorum. Hatta özellikle bu hafta daha çok oldu. 22. Haftadayım ve kızım oluyor. Bu tamamen sizin bünyeniz, kaslarınız ile alakalı bir durum. Kız olursa da rahim genişledikçe ağrıyabilir, erkek olursa da ☺️
Ezgiduru Emnok valla benm kızım olacak her yerim agriyor jsjsj yani bı yerin ağrıması ile cinsiyetin ne gibi bağlantısı var bilmiyorum ama