Esraonall Merhaba hamişler ben 11 haftalık hamileyim ve troidim çok yüksek çıktı ilk defa böyle bişey yaşadım ve korkuyorum bebeğin zekasını etkiliyormuş aranızda bu durumu yaşayan var mı
Maviss35 Esraonall ilaç kullanıyorum canımm ama bende 2. Trimester de başladı haftasını hatırlamıyorum gecen ay kan verdim normal çıktı normale dönmüş
Byy34 Esraonall bende de hipotroid vardı tedaviyle hamile kaldım diğer yollarla olmuyordu. İlacını düzenli kullanırsan bebeğine birşey olmaz Allah'ın izniyle
deletedmom6295 Esraonall gebelik öncesinden beri tiroit için ilaç kullanıyorum. gerçi ona ilaç demeyelim hormon takviyesi alıyorsunuz sadece. ihmal etmeyin endokrin veya dahiliyeye gidin acilen
Gamzebzk06 Esraonall ben daha öncesinden tiroid hastasıyım hamile olmadan önce de ilaç kullanıyordum korkma herşey rabbimden ilaç kullanıyorum sana da vericektir muhtemel levetrion verir
dilanbartos Doktorun ilaç verecektir. Mutlaka kullan. Bir çok anne bu durumu yaşıyor gebelikte. Bende de oldu ve ilaçla geçti. İhmale gelmez.
Ssshhh Canım korkutma kendini benim 19.20 çıktı dahiliyeye görünmen lazım uygun ilaçla tedavi kesinlikle normale dönecektir ilk üç ay bebeği etkilemiyormuş o yüzden tedavine başla 🙂