nursenasrky kizlar gobeginizin catlamamasi icin neler kullandiniz? tuylenme yapmayan seylerden öneri istiyorum :)
Pyrz_07 nursenasrky bio oil yağ , aleovera jel , hindistan cevizi yağı , badem yağı karışımı kullanıyorum 32+2 henüz çatlağım olmadı ablam kullanmıştı bu karışımı onda da olmadı çatlak
Bkyya nursenasrky ne kullanırsan kullan genetik biraz kaçınılmaz son oluyor bazen hindistan cevizi yağı zeytin yağı aleo vera karışımı kullandım hep kantaron yağıda kullanıyorum 38+4 oldum 2 gün öncesine kadar hiç çatlamamıştı karnım 38 de muayene oldum nst de kız ne güzel daha çatlamamışsın dedi 38+1 de çatladım göbek deliğimin etrafında çatlaklarım oluştu 🥺 oğlumdan Bi hatıra deyip avunuyorum şuan
NrcnGltkn nursenasrky normalde ergenlik döneminde Çok kilo alıp verdgmden göbeğimde ufak catlaklar var normalde ama ekstralar olmadı henüz zaten amaç göbek büyüdükçe gergin oluyor gerginliği almk için yağ sürülüyor genetik olark çatlamaya meyilliysenz ne surersenz sürün catlaaycak meyilli değilse vücudunuz bebk yağı bile yeterli oluyor 🙈
Nurcantas65 Ne bulsam sürüyorum vazelin, hindistan cevizi yağı, badem yağı, kayısı yağı nemlendirici Krem 🤭😂 oluşmadı daha 27+5 im
Deletedmom727272 Akşamları yatmadan Lierac, gündüz İncia çatlak öncesi bakım yağı. Yağ dediğimde balsam gibi yoğun, deli gibi nemli tutuyor
HaticeTekin Bende sadece zeytinyağı kullanıyorum şuana kadarda hiç çatlamam olmadı çok şükür ❤️🧿👶26+5
Baharow nursenasrky biooil kullanıyorum 31. Haftdayım göbeğimden altı çatladı. Yani göbek bölgen yağlıysa ve esnek değilsen her şekilde çatlıyor istediğin kadar sür
Dsavas Lierac ve incia 36. Haftadayim çatlak olmadı hatta 20. Haftalarda kasintim çoktu lierac bio oil kutu kutu aldım ne zamanki incia çatlak kremini keşfettim kasintim felan gitti kıvam yoğun ama çok iyi nemlendirmesi