zehraaaktas Winner oksaparı yatmadan önce 11 12 civarı vuruyorum coraspin ve progestanı kahvaltıdan sonra içiyodum şuanda onları kullanmıyorum sadece iğne
Imnuha Winner Merhaba ben tup bebek tedavisi görmüştüm o zman progestan iğne kullanmıştım saatini gittiğimiz klinik belirlemişti bence doktorunuza danışın mesela oglen 12 de vurulduysaniz en fazla 1 saat kadar şaşma olabilir demişti bize hemsire. Coraspini tok karna kullanmistim oksapari da kendim vurmadığım için progestan ile aynı zamanda vurduruyordum
badeninannesiii Winner bence progestani sabah kullanma insanı çarpıyor. Ben de günde 2 kez akşam kullandım tam 5 ay boyunca . Yatmadan önce ard arda attım. Doktorum bu şekilde önerdi.
Sevilayozdemir Winner corasprin kahvaltıdan sonra içiyorum kuzum progestani gece yatmadan tutuyorum , iki tane kullanırken gündüz fitil olarak alıyordum gece yuturuyordum şimdi tek kullanıyorum. Birde ekstra folikasit kullanıyorum. İğne kullanmadım onu bilmiyorum
Betulkrbs20042022 Tok coraspirini kahvatidan sonra 1tane progestan sabah aksam fitil olarak kullaniyorum oksapari gece 10da vuruyorum ben
Winner Imnuha teşekkür ederim cvp için benimki fitil şeklinde günde 2 defa o yüzden sbah akşam olması gerekiyormuş
Winner badeninannesiii teşekkür ederim cvp için benimki fitil şeklinde haftaya doktora sorucam detaylı