ArdenMelis Herkese merhaba ben bebişimin kıyafetlerini Dalan granül sabunla yıkadım en doğalı diye ve bazı kıyafetlerde 30 derece yazmasına rağmen 🤭 40 dercede ve kısa programda yıkadım sizler nasıl yaptınız 😊
Dark ArdenMelis ilk hazırlıkta öyle yıkayıp utuledim. Zaten ütü mikropları kırıyor. Ama sonradan 60 a falan çıkıyorsunuz kaka kusmuk falan diğer türlü çıkmıyor çünkü 😁
Dark Askiletotomsu ben uni baby mavi kapak sıvı deterjan kullanıyorum mecburen ona geçtim😁 ama gene çok beklerse tam anlamıyla çıkmıyor 😁 arkadaşım leke çıkarıcı almış e bebekten baby ne çok iyi çıkarıyormus onu deneyeceğim
srslmky Uni baby hipoalerjenik sıvı deterjan ile 30 derecede kısa programda yıkadım ütüledim. Deterjanı öyle almamızın sebebi de eşim de ben de alerjik bünyeye sahibiz, çocuğun da alerjik olabileceğini düşünüyorum.
Askiletotomsu srslmky ben alerjik Doktor eşinizde de var mı dedi yok dedim Sizden ötürü yüzde 30 Eşinizde de olsaydı yüzde 75 alerjik bir bebek olurdu dedi
[silindi] Uni baby yenidogan deterjan alacaktim ama bulamadik cevrede bende surekli arayamam diye omonun bebek deterjanini aldim , parfumlu parfumsuz iki secenegi var 30 da makinede bebek programinda 1000 devir sikmayla yikadim utuledim koydum :D
NrcnGltkn ArdenMelis bende 30 derecede unibabynin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısıni kullanark 30 dakikada yıkadım kuruyunca ütüleyip dolaba yerlestrildim misss kokuyor misss