Askiletotomsu Bebeğin teniyle uyumlu mu ürünleri Malum çok hassaslar Polyester zehirli boyalar içersin istemeyiz
Dark Askiletotomsu ordan hiç almadım ama bakmistim. E bebekte olan markalar var genel olarak. Büyük ihtimal iyidir diye düşünüyorum
Ergingul_ Askiletotomsu ben kendi markası mı değil mi bilmiyorum ama baya birşey aldım yerleri felan da çok hoşuma gitti yumuşak narin bazı ürünleri evet uygun ama bazı ürünleri çok pahalı indirimde tercih edilebilir
Askiletotomsu Dark e bebek fiyatlarına göre fiyat farkı var mı peki Aynı ürünler aynı markaalr olduğunu farzedersek
Dark Askiletotomsu ortak olanlar ayni fiyat gibiydi. Ama babymalin kendine has olan ürünleri daha uygun bence. Onlarında kalitesini bilemiyorum
Dark Askiletotomsu bende babymalla sadece online baktım. Ama e bebek bana çeşit ve güvenilirlik olarak daha sıcak geliyor ordan yapıyorum
Semanuryvz Her marka var ilk kızımda aldıklarımdan memnundum ama babymall in kendi ürünü mü aldıklarım hatırlamıyorum genelde marka olanları tercih etmiştim sanki