Ballmom22 Kızlar suni sancı almadan doğumum başlasın istiyorum şunu yaptım kesin doğumum başladı dediğiniz bişey var mı
AnagibiAnaa Ballmom22 40 haftayı doldurunuz mu canım ? Doktorlar bazı gebeliklerde 41. Haftayı da normal karşılıyor beklemeni tavsiye ederim. Kendi ağrın en güzeli
H1234 Ballmom22 39+5 de doğum yaptım bana da suni sancı vereceklerdi bir gün önce eşimle cinsel ilişkiye girdik biraz sıcak duş aldım ve yürüyüş yapmaya çıktık ve 5-6 tane hurma yiyordum sürekli daha sonra yürüyüş yaparken sancım başlamıştı
Denzk Ballmom22 Korunmasız ilişki,merdiven inip çıkma,squat,plates bunları yaptım açılmam başladı 2 günde doğum yaptım 🧿
Ballmom22 AnagibiAnaa hayır 38+2 şuan bebeğimde iki hafta gerilik olduğu için doktor 39 a kadar bekletebilirim haftaya suni sancıyla doğumun başlar dedi
Ballmom22 H1234 ne kadar sürede doğurdun sancın başlayınca birde ilişkiden sonra hemen mi duşa girdin acaba
H1234 Ballmom22 Benim normal doğum yapmamam gerekiyormuş ama vakumla normal doğum yaptım 4 saatte doğum yaptım evet ilişkiden hemen sonra duşa girdim