eylulmomm 26+5 haftalığız bu zamana kadar takipli olduğum bir doktorum vardi ama artık doktorumu değiştirmeye karar verdim bazı sebeplerden dolayı sizce geç mi başka doktorlar ilgilenir mi herseykmi o doktor biliyordu çünkü
Umud-- eylulmomm bende değiştirdim her gittiğimde gözümden yaş geliyordu asla umut verici konuşmuyordu değiştirdim bende devlet diyorsun demi
Night eylulmomm bende değiştiricem haftamız aynı. Doktorum başka şehire taşındığı için mecbur değiştiriyorum ben çok memnundum normalde.. ama kısmet
Kkubra1 BEnde 39 haftalığım son 3 haftadır doktorumdan memnun değilim bebeğimde gelişim geriliği varmış bana söylemedi ben farkettim hemen özele gittim ben gayet güzel ilgilendiler. ÖZelde Doğum yapacağım
eylulmomm @Kkubra1 hee öyle oluyorsa degisiyim hemen canım bana son haftalara kalirsan kimse almaz bakmaz doğumu nerde yapcam fln dediler de çelişkide kaldım
Antepgelini eylulmomm ben 35. Haftada değiştirdim canım şükür hiç de kötü tepki almadım. Hatta çok da güzel ilgilendi
Elfs eylulmomm 32. Haftada değiştirdim 9 gün öncede doğurdum memnun değilseniz kesinlikle değiştirin.
BeyzaF eylulmomm ben 24 de değiştirmiştim canım bu doktorumdan da çok memnunum hiç sorun yaşamadım çok şükür