Nazimefem1 Uzun bir aradan sonra herkese yeniden merhaba 🥰 Ben ilk oğlumu 34 haftalıkken erken doğumla kucağıma aldım şimdi ikinciye hamileyim şükür 🥰 acaba ilki erken olduğu için ikinci de erken olma ihtimali var mı bilgisi olan var mı aranız da 😊
Tugcek33 Nazimefem1 merhaba, bende erken doğum yaptım ama malesef melek oldu oğluşlarım. Dün test yaptım galiba hamileyim yine erken doğumdan korkuyorum serklaj öneriliyormuş sanırım erken doğum öyküsü olanlara bilginiz var mı?
QUEEN088 Nazimefem1 bende)ayni sengibi)34 doğum yaptim)Gebeyim bilmiyom nasu erken doğum olucakmi yoksa yok😅
Efnan Tugcek33 doğumu kaçıncı hafta yaptınız? Enfeksiyon var mıydı? Bir de doğum sonrası araştırma yapıldı mı doğum sebebi öğrenilmesi açısından? Bende 20. Haftada doğum yaptım serklaj atıldı şu an 35 haftalık hamileyim her gebeye serklaj uygulaması yapılmıyor o yüzden sordum
Nazimefem1 tazebiranne_hg04 Şuan ki doktoruma söyledim ilki erken oldu diye ama bana bunu söylemedi başka doktor a da gitmek gerek demek ki
Nazimefem1 Bereeeeen3 3 kilo doğdu nefes alış verişi sorunluydu 1 hafta küvez de kaldı 1 hafta da beraber hastanede kaldık
Nazimefem1 Gizem2108 Benimde vardı ağrılarım 29. Haftada başladı 34 e kadar hastanede yattım sonra mecbur sezeryan oldum küvez e alındı. İnşallah sizin süreç daha güzel sağlıklı olur
Gizem2108 Nazimefem1 Cok teşekkür ederim canım cok sağol insallah hepımız sağ Salim kucağımıza alırız 🙏
Nazimefem1 QUEEN088 sağ tarafta kasılıp kalıyordu nst de sancım 150 lerden yukarı çıkıyodu ama bende tık yok ne acı ne açılma
tazebiranne_hg04 Nazimefem1 bir doktorda sabit kalmayın kesinlikle bir doktor araştırın ve iyi bir doktora gidin bence güzel takip ederse doktorunuz Allah’ın izni ile kucağınıza sağlıklıca alırsınız
meltemcanli Nazimefem1 arkadaşımın ilk çocuk 41. Haftada gelmeyince sezaryene almışlar 2. Çocuk 28. Haftada erken doğum normal oldu. Yani her hamilelik farklı ve özel. İçiniz rahat olsun 🌸