Esssssss Duyguhas19 kendiliğinden düşük yaşadım kürtaj olmadım doktor 1 ay korun dedi dusukten tam 3 ay sonra hamile kaldım şu an 6+4 uz 🙏🙏 Rabbım size, isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah
Sema2312 Lavinyaa8 benimde senle aynı canım 17 Nisanda doğum artı kürtaj oldum bi adet gördüm bu ay korunmadım 20 haziranı bekliyorum
Fatma0090 Duyguhas19 bunda da kanamam oluyordu ilk gebeliğimde de üç aya kadar olmustu salak doktor git ilacları bırak düşük yap saglıklı degil dedi Baska doktora gıttım keseyı faln gordu saglıklı dedı sonra bebegı de gorduk cok şükür
Zeynepcelik45 Sahranr nasıl yane ben sağlıksız bir gebelik gecirdimde korkuyordum aerik gene aynısı gibi olacak diye
Nurcantas65 İlk gebelikte düşük yaptım Ağustos 17 si galiba 14 haftalık düşük oldu 40 gün kanama gördüm,eylül sonuna kadar.son adet tarihim 29 kasim şuan 28 haftaya giriyoruz kızımla 🐣❤️
Fatma0090 Duyguhas19 5+5 de gördük canım ama ulturasyonla kese ve bebegi gormedik alttan muayene ile kese ve bebek kalp atımını duymuştuk biraz gec gozuktu usg ile
Moonlight38 Duyguhas19 İlk adet geçtikten sonra deneyebilirsiniz. İlk adet döngümden sonra deneyip hamile kalmıştım