Benim eşimin hamilelgin de sorun olduğu için gitmedik kadın dogumcu prenatolog kalmadı gezmedik hastane bırakmadım edirnesi üniveristesi özeli tekirdağı , şehir özeli ,okumadık kitap izlemedik video kalmadı .
Vatan hastanesi fiyat performans açısından ve hemşirelerin ilgi alaka bakımından doğum için Trakya da tek geçerim 10 numara beş yıldız . Tam bir fiyat performans canavarı , Tabi paran çoktur gidersin amerikan hastanesine o ayrı konu.
Erson hocaya gelirsek fevkaledenin fevkinde on numara beş yıldız adamın dibi ,ama adam iyi olduğu için aşırı yoğun. Çok şükür geçen pazartesi Artun muzu bize sağ salim verdi .
Yaşın 30 altında hamilegin de bir sorun yok ise her hangi bir risk in yok ise yine Vatan da yap ama Erson hocayı önermem çünkü aşırı yoğun ben randevu yu torpil ile araya adam koyarak rica minnet aldım kontrol içinde dolu olduğu içinde geç randevu oluyordu bize sorunlu oldugumuz oldugu için halleti ama yine diyecegim gibi sorunun yok ise Erson hoca dışında bak ,yogunluğundan ilgilenmiyor diye düşünürsün ama öyle değil bir şey var ise söyler yok ise konuşmaz ..
Ama en az bir kez gözük , Erson hocaya