bebegim42_ Eyluladam15 bende öyle canım benimde ilki kürtaj oldu bu ikinci ama ilk bebeğim sabırsızlıkla bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah🤲🏻🤲🏻🌸
MerveEbru Eyluladam15 13. Haftamda erkek 19da kız detaylı ultrasona girince kesin kız olduğunu öğrendim canım🥰
Hicran-01 karakiz1 sıze 16 haftalık kız dendiğinde kesin mi demişlerdi.yada 19 da erkek dendiğinde yüzdelik bise söylemişler mıydı. bana 14 te yüksek bi ihtimal erkek, 15 te kesin kız dediler. Bu hafta ayrıntılıya gideceğiz.ama kız olarak kabul ettik biz.
Eyluladam15 Hicran-01 kesin erkek dedi çıkıntı var dedi ama bu sefer o çıkıntınin kordon olduğunu söyledi
karakiz1 Hicran-01 Ayrintida doktorunjz bisey demeden kabul etmeyin emce insan kendini alıstırıyor sonra sanki bi hayal kırıklı oluyor 16 haftada yuzde 85 kiz demisti 19 haftada kesin erkek dedi yok yok kiz dedi sonra 24 gitmistim sanirim detaylida erkek dedi ama pozisyon hic uygun deil halada oyle
haklisinesracim Eyluladam15 ilk kızımda 17 de kesin erkek alışverişe başlayın dedi doktor ama detaylida kız olduğunu öğrendik
Busbus43 Eyluladam15 benimde başıma geldi 14 de erkeğe benziyor dedi. 16 da özele gittim kız dedi. 18 de devlete randevum var bir daha umarım değişmez artık 🤪
Fatma0090 Eyluladam15 sinirlendi mi benim doktorum baya Bi ugrastı olmadı öksür dedi iki üç kez öksürdüm öyle gosterdi
Eyluladam15 Fatma0090 evet bacaklarını normal kapattı doktor karnıma vurdu vurdu çapraz yaptı bacaklarını açmadı bı 15 dakk falan uğraştı ama yok çapraz yaptı bacaklarını