Hande1nur atak13 ben spinal olucam inşallah,genel olma bence onun uyandıktan sonrası daha zormuş,ve bebeğini göremiyorsun doğduğunda bence spinal en iyisi tabi sen daha iyi bilirsin,sağlıkla dogsunlarda
atak13 Hande1nur Siz daha önce genel ya da spinal oldunuz mu Çoğu kişi ile konuşuyorum bazıları genel daha iyi diyor bazıları belden uyuşmalı daha iyi diyor yani sanırım herkes de farklı oluyormuş Ama ben o anları görmek istemiyorum
Hande1nur atak13 yok benimde ilk olacak canim,ama o anları görmek en güzeli değil mi:) bence değer ki genel anestezi de bebek etkileniyormus bilgin olsn doktorum bugün hepsini anlattı bana
pusatmom35 atak13 eğer doktor tamamen uyustuğunuzdan emin olup yaparsa spinal daha iyi ama eğer tam uyusmazsaniz bidahaki doğum sizi endiselendirecek. İlk doğumum spinal oldu bebeğimi gördüm evet çok güzeldi ama acıları hissettim. İkinciyi şimdilik genel düşünüyorum. Ama özel bir hastanede iyi bir doktorla tam uyuştuktan sonra spinal doğum çok güzel olur. Genel de uyanması var ama spinal hemen odaya cikariliyorsunuz
atak13 Hande1nur Evet ama benim gittiğim Özel hastanede hem de gittiğim doktora buradan tanıştığım 2 tane bayan yeni belden uyuşmalı olmuşlar geçen hafta ikisi de hissetmiş acı duymu cesaret edemem herhalde biz Bunları duyduktan sonra
atak13 pusatmom35 işte ben de özele gidiyorum Benimle gelen iki tane bayanla tanıştım burada ikisi de tam uyuşmadık acı çektik dediler Hem de benim doktoruma belden uyuşmalı olmuşlar ben nasıl cesaret ederim Bir de benim doktoruma düşünün yani :(
Hande1nur pusatmom35 spinal olupta acıyı duyan hiç duymamıştım.Allah korusun ben özele gidiyorum inşallah yaşamam öyle bir sey
pusatmom35 atak13 ben devlette olmuştum. Doktor degisebilirsiniz yada hic riske atmadan genel olabilirsiniz
Hande1nur atak13 çok şaşkınım gerçekten,mesela benim bir ablam ebe diğeri kadın dogumcu onlar bile hiç böyle bir vaka ile karsilasmamislar şimdi sordumda,tam uyusmadan işleme başlamışlarsa o yuzden hissetmiş olabilirsin belki
pusatmom35 Hande1nur burada çok kişi var o şekilde canım. Tabi ki herkesin doğumu farklıdır sen yaşama inşallah sağlıkla al kucağına 🌼