Merviiss Yemeklerde vs kekik baharati kullanıyor musunuz ben kullanıyorum internette düşük yapar vs yazıyor doğru mu bu
Kuzucugunannesi Merviiss ben 11 haftaligim canm yemeklere bırakıyorum tabi konulan yemeklere ama çayını icersen sıkıntı bn ilk hamileigimde de yemistim yemeklern icinde
Deletedmom727272 Merviiss kekikgiller (ballıbabagiller) zararlı yemeklik olarak kullandığın değil, tabi kekiğin çayı da sıkıntı olabilir..
CansuDRY Merviiss En sevdiğim baharattır. Düşük yapar veya yapmaz diyemem. Hamileliğimin başından beri neredeyse her gün tüketiyorum. 30+3′üm.
minikkurabiyelerinannesi Merviiss Yani ben iki gebeliğimde de kekik kullandım yemeklerin içinde ama mesela çayını falan hiç içmedim. Yemeğe zaten bir miktar konuluyor çayı farklıdır. İçiniz rahat etmiyorsa yemeyin yemeklerle de atmayın ☺️
Ebrarabla_06 Yemeklerde bilmiyorum ama bende bizzat kekik çayını içtim ve düşük yaptım bebeğimi 1 buçuk aylıkken ben şimdi yemeklerde bile yemiyorum
Ebrarabla_06 Düşük yaptığını bilmiyordum kekiği kaynatım öyle içtim ve bir iki saat olmadan düşük yaptım
Merviiss Kuzucugunannesi yoğurdun içine kekik nane koydum yedim 28 haftaligim bende ki kekigi kullaniyordum yemeklerde vs
NM_mom Ben kekik yemeklerde kullanırım ve severim geçen gün yumurtaya koyup yedim, cacığın içine katıyorum bişey olmadı çok şükür
Merviiss NM_mom cok şükür canım içim rahatladı internette her şey e düşük erken doğum diyor psk bozuldu
Merviiss CansuDRY bende kullanıyorum yemeklerde yogurt içinde bugünde öyle yedim bi an denk geldim merak ettim 28 haftaligim bende
Hifu16 En sevdiğim baharattir bütün yemeklerde kullanırım. Sabahları domatese dökerim vs. Çok şükür bir şey de olmadı😊